Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκρίθηκε με 80 ψήφους η πρόταση Ζάεφ για την αναθεώρηση του Συντάγματος της ΠΓΔΜ


Το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ ενέκρινε απόψε την πρόταση της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ για την έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας, ώστε να προχωρήσει στην αλλαγή της ονομασίας της σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών και έτσι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση της διαδικασίας.

Συνολικά 80 βουλευτές, σε σύνολο 117, ψήφισαν υπέρ της πρότασης κάτι που σημαίνει πως ψήφισαν υπέρ και 8 βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Με την αλλαγή του ονόματος θα ανοίξει ο δρόμος για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ημέρα που είναι, είπαν,οι Έλληνες πολιτικοι, να δώσουν τη δυνατότητα στους Σκοπιανούς συναδέλφους τους να τιμήσουν τη μνήμη όσων θυσιάστηκαν στη μάχη των Γιαννιτσών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα πιστόλια στον κρόταφο και τα σακκιά έξω με τα ντόλαρς και η μάνα θα ψήφιζε να ........το παιδί της. Αυτή δυστυχώς είναι η μοίρα των μικρών κρατών και αυτών που οι ηγέτες τους δεν σκέφτονται την πατρίδα τους! Ήθελα να ήξερα για αυτή την κυβέρνηση, τι θα γράψει η ιστορία μετά από 50 χρόνια. Μας πούλησε Ή όχι. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί ή όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΛΛΗ........ΠΡΟΒΙΑ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΣΚΗ

      Διαγραφή
  3. Κ Σηφάκη τον Σόρος τον γνωρίζετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ;
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η Κ Ο Ν Ο Μ Α ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.