Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Αθλητικά έργα 963.000 € στην Πέλλα - Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το Κολυμβητήριο Έδεσσας


Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το  Κολυμβητήριο Έδεσσας και προωθούνται κατά προτεραιότητα για χρηματοδότηση αθλητικά έργα 963.000,00 € στην Πέλλα (Κλειστό Άρνισσας 520.000,00 €, χλοοτάπητας γηπέδου Έδεσσας 80.000,00 €, χλοοτάπητας γηπέδου Αριδαίας 84.000,00 €, γήπεδα αντισφαίρισης Αριδαίας 94.000,00 € και συντήρηση στίβου και Κλειστού Σκύδρας 155.000,00 €).  
Τα έργα προτεραιοποιήθηκαν και προωθούνται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών που θα προκηρυχθεί σύντομα.
Η σύμβαση για το κολυμβητήριο υπεγράφη σήμερα 30/10/18 στο Υπουργείο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο Έδεσσας Τάκη Γιάννου παρόντων των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και Θεοδώρας Τζάκρη.
Για την ιστορία του έργου υπενθυμίζεται ότι  ο Γ.Γ.Α.  Ιούλιος Συναδινός είχε επισκεφθεί το Κολυμβητήριο Έδεσσας πριν δύο χρόνια συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη και τον Πέτρο Τσαρκνιά μέλος της Γραμματείας του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ και είχε αποκτήσει ίδια γνώμη για τις ανάγκες του

Το έργο αφορά σε προμήθεια και τοποθέτηση : 
1. ισοθερμικών καλυμμάτων με μηχανισμό περιτύλιξης για τις δύο κολυμβητικές δεξαμενές που αποσκοπεί στην μείωση των θερμικών απωλειών με αποτέλεσμα την μείωση του λειτουργικού κόστους θέρμανσης των πισινών και την επιμήκυνση του χρόνου λειτουργίας των πισινών (αύξηση της κολυμβητικής περιόδου)
2. Boiler 2000lt και ηλιακών συλλεκτών για βελτίωση των παροχών στους αθλούμενους – χρήστες και στην εξοικονόμηση ενέργειας
3. Ηλεκτρικής υποβρύχιας σκούπας ( Robot) για το καθαρισμό της δεξαμενής
4. Νέου καυστήρα και λέβητα για την βελτίωση της θέρμανσης του χώρου και στην μείωση του λειτουργικού κόστους.
Η προμήθεια θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/16.
Η αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Έδεσσας κρίθηκε απολύτως απαραίτητη καθόσον το κολυμβητήριο εξυπηρετεί ολόκληρη της Πέλλα. 
Η μελέτη του έργου και το αίτημα για χρηματοδότηση έγινε από τον Δήμο Έδεσσας ο οποίος έχει υποβάλει και ολοκληρωμένη πρόταση στο ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου για να καταστεί βιώσιμη η συνεχής λειτουργία του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Στα Γιαννιτσά κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονοοονο κοιμούνται???
      Στην Αριδαία έλατε να δείτε τι μας έφτιαξε.
      Κολυμβητήριο
      Κλειστό γήπεδο τένις δίπλα απο τα ΚΤΕΛ.
      Κωπηλατοδρόμιο στο φράγμα.
      Το κλειστό μας είναι επιπέδου Α1
      Το γηπεδο μας συγκρίνεται με το Μπερναμπέου.
      Τι άλλο να ζητήσει κανείς?

      Διαγραφή
  2. Ρε Σηφάκη γιατί δεν κατεβάζετε τον Γιάννου με τον ΣΥΡΙΖΑ, κλητήρα τον είχε η Τζάκρη ε κάντε τον και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνει ο τόπος και από αυτόν αλλά και από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ:
      Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ;

      Διαγραφή
  3. σηφακη ασε το μποιλερ, τον καυστήρα και την ηλεκτρική σκουπα, γιατι εμεις θα αρπάξουμε το σκουποξυλο, γιατι η υπομονη μας εχει εξαντληθεί και η ανεχεια μας μεγαλη ,οι παραγωγες μας καταστράφηκαν απο τις βροχοπτωσεις,για δυο συνεχεις χρονιες και κανετε συσκεψεις χωρις αποτελεσμα, για το εμπάργκο και για αυτο παραμυθια , οσπου θα παει αυτο το χαλι, οι αλλοι και αποζημιώσεις παίρναμε απο τον ελγα χωρις παρακρατησεις και εμπάργκο χωρις συσκεψεις και παραμυθια, θυμαμαι που ηρθες στο ριζαρι και μας ελεγες τα λεφτα που μας εδωσαν ειναι παρανομα, και θα εφερνες τα χαρτια της παρανομιας, ακομη τα φέρνεις, σηφακη δωσε και συ 220 και ας ειναι ,καταλαβετο, δεν αντεχουμε αλλο.μην ξεχνας το σκουποξυλο , η αγανάκτηση και η απογνωση ξεχειλησε. καρατζοβα μην μου στερησεις το μηνυμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα μιλατε εσεις απο τον Καρασμανη; αρχιζετε, μαλλον, και συνειδητοποιειτε οτι παλι θα μεινετε στην απεξω και ...πιανετε τα σκουποξυλα σαν τις κακιες μαγισσες
      Οχι τιποτα, δεν εχετε και χρονια, η συνταξιοδοτηση σας ειναι προ των πυλων

      Διαγραφή
    2. Ο καιρός γαρ εγγύς

      Διαγραφή
  4. Γιάννη πολύ σωστά το λες,προωθούνται καταπροτεραιότητα ,για την κατάταξη στο φιλοδημος, ζήσε Μάη να φας τριφιλι, το ξέρεις ότι Τζάκρη τους δούλεψε, και θα μείνουν οι φωτογραφίες με τον βλάχο, της Άρνισσας δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, γιατί Γιάννη κρύβεις την αλήθεια, και γίνεσαι και συ συνένοχος στην κοροϊδία. περιμένω να με διαψεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη31 Οκτωβρίου 2018 στις 11:04 π.μ.

      Σε διαψευδουμε αμεσως. Ηδη συμφωνηθηκε να δοθουν απο το προγραμμα "Φιλοδημος" 50-60 εκατ.ευρω για να μπουν εργα ππυ προτεραιοποιηθηκαν απο τον Υφυπουργο Αθλητισμου.Οτι εχουμε πει απο το γραφειο μας εχει γινει ανωνυμε φιλε 10:17

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη στο οτι συμφωνηθηκε να μουν, ακομη τιποτε.Δηθεν μας διεψευσες τωρα .Ρε θα φατε μαυρο που θα το θυμαστε που περιπαιζετε τους παντες στον πονο τους.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.