Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας


Σε χειμερινό πρόγραμμα μπαίνουν από 1η Οκτωβρίου οι ώρες κοινής ησυχίας.

Ετσι θα πρέπει όλοι να κάνουμε ησυχία από τις 15:30 έως τις 17:30 και από τις 22:00 έως τις 07:30

Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:

Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.
Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.
Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Η΄ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι καφετέριες ελέγχονται για μουσική αργά το βράδυ ή απλα το περιπολικό ανάβει το φάρο? και επίσης ποιός ελέγχει Υγιειονομικά τα καταστήματα αυτά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.