Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του Χρ. Σμία σε δωρητή του νοσοκομείου Γιαννιτσών


«Θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στον μεγάλο δωρητή του Νοσοκομείου Γιαννιτσών κ. Λευτέρη Καμτσίκη για την πολύ σημαντική δωρεά του στο Νοσοκομείο της περιοχής του που ουσιαστικά απευθύνεται προς τους χρήστες πολίτες της. 
Συγκεκριμένα παρέδωσε και θα είναι άμεσα στην διάθεση των χρηστών υγείας ένα σύγχρονο υπερηχογράφο και συστήματα μόνιτορς για την στεφανιαία μονάδα της καρδιολογικής κλινικής. 
Πέραν του γεγονότος ότι ο εξοπλισμός αυτός τίθεται άμεσα στη διάθεσή του ακτινολογικού και της καρδιολογικής κλινικής διευκολύνει αφάνταστα και την προγραμματισμένη ανανέωση του επιστημονικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου. 
Επόμενα βήματα είναι η προμήθεια Κεντρικού Κλιβάνου Αποστείρωσης Αξονικού τομογράφου, και συστοιχιών παραγωγής Οξυγόνου. Περαιτέρω δε μετά γνωμοδότηση των επιστημονικών οργάνων να του Νοσοκομείου θα γίνει ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς. 
Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τον σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου για την ενεργό συμμετοχή τους στην ταχύτερη διεκπεραίωση του εγχειρήματος της δωρεάς καθώς και για το σύνολο των δωρεών - στα πλαίσια των δυνατοτήτων του- προς το Νοσοκομείο».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. για ευχαριστηρια καλοι ειμαστε, να εξασφαλισουμε φιλμ ως διοικηση για το aκτινολογικο της εδεσσας ομως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.