Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον η Έκθεση Τροχαίας για την οδική ασφάλεια των παιδιών στην Έδεσσα (φωτο)


Εξαιτίας των τροχαίων δυστυχημάτων κάθε χρόνο στη χώρα μας μια μικρή κωμόπολη εξαλείφεται από το χάρτη, μια πόλη μένει "ανάπηρη". 
Από 8 έως 12 Οκτωβρίου στην αίθουσα Παρθεναγωγείου στο Βαρόσι Έδεσσας διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία αυτές τις μέρες Έκθεση Tροχαίας για την οδική ασφάλεια των παιδιών, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας για την αποφυγή και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την καλλιέργεια οδικής παιδείας και συμπεριφοράς από μικρή ηλικία. 
Mε κεντρικό σύνθημα "συμμετέχω, απαντώ, κερδίζω! με το ποδήλατο γυρίζω", οι μικροί επισκέπτες και όχι μόνο ενημερώνονται και εκπαιδεύονται από αστυνομικούς της Τροχαίας Έδεσσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την τελευταία ημέρα της Έκθεσης, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 17:30΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης, θα γίνει κλήρωση και θα δοθούν στους τυχερούς μαθητές ποδήλατα μαζί με ποδηλατικά κράνη.
Τα ποδήλατα και άλλα δώρα θα μοιραστούν μόνο στους τυχερούς που θα είναι παρόντες.

ekthesitroxaias
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ένα μπράβο σε αυτούς που εκπαιδεύουν παιδια, σε αυτήν την ηλικία είναι σφουγγάρια μαθαίνουν τα πάντα θυμάμαι παιδάκι μας έκανε μάθημα μια ώρα ένας πυροσβέστης από εκείνα που μας είπε ακόμη και τώρα 40 χρόνια μετά τα θυμάμαι.
    Υ.Γ επειδή οι μεγάλοι ότι έμαθαν έμαθαν κάνα πρόστιμο για κακό παρκάρισμα σε διαβάσεις πεζών δεν θα ήταν άσχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.