Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Νομό Καβάλας εκτελούνται ακόμα και έργα του δήμου… Αριδαίας


Μια πινακίδα σήμανσης «παραπλανά» τους περαστικούς στον κόμβο της Νέας Ηρακλίτσας, καθώς προειδοποιεί για έργα του δήμου Αριδαίας!

Μήπως έγιναν αλλαγές στον «Καλλικράτη» και διευρύνθηκαν οι Περιφέρειες; Μήπως ο Νομός Καβάλας εισάγει… ανάπτυξη, με δήμους εκτός Νομού να αναλαμβάνουν έργα; Μήπως ο δήμος Παγγαίου έκανε αδελφοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Ακροποτάμου με τα λουτρά Πόζαρ;

Αυτές και άλλες πολλές σκέψεις περνάνε από το μυαλό όσων «συνάντησαν» την πινακίδα στον κόμβο της Νέας Ηρακλίτσας, η οποία προειδοποιεί για έργα στον δήμο… Αριδαίας. Ναι, καλά διαβάσατε… Αδιάψευστος μάρτυρας αυτού του παράξενου φαινομένου η παρακάτω φωτογραφία.

Πάντως, πραγματικά είναι απορίας άξιον το πώς «ταξίδεψε» αυτή η πινακίδα από την Αριδαία μέχρι τη Νέα Ηρακλίτσα, αν και στο διαδίκτυο, ήδη έχει δοθεί η… επική απάντηση με ένα σχόλιο το οποίο αφορά σε… ανταποδοτικά οφέλη: «Αφού έχουμε χρυσώσει τα σπα της Αριδαίας…». Άλλο ένα δίκαιο που έγινε πράξη…

Πηγή: kavalapost.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ζηλεψανε την Αριδαία και έβγαλαν ίδιες πινακίδες στην καβάλα.
    Κανονικά η πινακίδα έπρεπε να γράφει < ΠΕΟΣΟΧΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ>




    Έργα που δεν τελειώνουν ποτε και τα αφήνουν όλα χειρότερα απο πρίν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.