Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υποβολή αιτήσεων χορήγησης ενισχύσεων από τον ΕΛΓΑ


Ο ΕΛ.Γ.Α. με την παρούσα Ανακοίνωση καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης, από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την  Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από θεομηνίες (ανεμοστρόβιλους, κατολίσθηση, πλημμύρες) και δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις, χαλάζι, χιονοπτώσεις) κατά το έτος 2016, σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα, που περιλαμβάνει τις επιλέξιμες αναγγελίες του προγράμματος. 

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του ΕΛΓΑ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ο ΕΛΓΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΡΟ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΨΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΛΓΑ ΑΣ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ Ν ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΕΛΙΑ ΓΙΑ 2018 ΒΡΟΧΟΠΤΏΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΑ ΡΟΔΆΚΙΝΑ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΠΉΡΑΜΕ ΟΎΤΕ ΕΥΡΏ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.