Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα πληρωθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις


Μέσα στα επόμενα 24ωρα και ενδεχομένως ακόμη και πριν την 26η Οκτωβρίου, θα πληρωθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις στους δικαιούχους παραγωγούς και ειδικότερα η προκαταβολή του τσεκ των δικαιωμάτων της Βασικής Ενίσχυσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο Οργανισμός είναι έτοιμος να προχωρήσει στην πληρωμή των αγροτικών επιδοτήσεων, καθώς έχει ολοκληρώσει όλα τα τεχνικά θέματα της πληρωμής.

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Τράπεζας και πλέον μένει να πιστωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ συνολικό ποσό ύψους 680 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς 536.000 περίπου δικαιούχων, ποσό που αντιστοιχεί στο 70% της αξίας των δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης από τις δικαιούμενες επιδοτήσεις των αγροτών

Το υπόλοιπο ποσό θα εξοφληθεί στα μέσα Δεκεμβρίου ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα έχει γίνει ανασκόπηση πληρωμών για τα παλιά προγράμματα (Βιολογικά, Δασώσεις κλπ.), ενώ όσοι είχαν μεταβολές στα δικαιώματα τους θα δουν μετά τους ελέγχους τις επιδοτήσεις.

Η εξισωτική αποζημίωση του έτους 2018 που κυμαίνεται στα 240 εκατομμύρια ευρώ θα πληρωθεί κανονικά ενώ του χρόνου θα επαναπροσδιοριστούν οι μειονεκτικές περιοχές και θα φανεί αν και ποιες θα αποχαρακτηριστούν.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τον χρόνο καταβολής του 70% της Βασικής Ενίσχυσης έτους 2018 ενημερώνουμε τους παραγωγούς, ότι αυτή η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί, όπως είχε προγραμματιστεί, πριν το τέλος του Οκτωβρίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10% ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ?
    ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΠΡΑΣΙΝΗΣΜΑ-ΑΠΟΘΕΜΑ,70% ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!
    ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ?
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2018 ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ!
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ 500 ΚΑΙ 600 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ! ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΠΕΙΤΑΑΑΑΑΑ ΤΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ 350 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 350ΕΥΡΩ!ΚΑΙ ΤΕΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ! ΤΟ ΔΙΑΛΛΑΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ"ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΕΓΩ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΗΔΟΣΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΥΠΝΟΥ ΣΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ,ΚΑΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ Η ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ.
    ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΜΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΣ!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.