Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κατάληψη του σχολείου τους προχώρησαν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αξού (φωτο)



Σε κατάληψη του σχολείου τους έχουν προχωρήσει από σήμερα το πρωί, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αξού.

Οι μαθητές διαμαρτύρονται για την ψήφιση του περίφημου νομοσχεδίου «Γαβρόγλου», αλλά και για κάποια άλλα θέματα που αφορούν στο σχολείο, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά.

Με βασικό σύνθημα, «στο σάπιο σύστημά ΣΑΣ, σάπια και η Παιδεία, ΕΜΕΙΣ ονειρευόμαστε μια άλλη κοινωνία», το οποίο αναγράφεται και σε τοίχο του σχολείου,  οι μαθητές διαμαρτύρονται για τις αλλαγές που προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το λύκειο και τα πανεπιστήμια της χώρας, διεκδικούν μια «υγιή» Παιδεία και ονειρεύονται μια «άλλη» κοινωνία.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι για το εκπαιδευτικο συστημα που ειναι ηδη χαλια το κανουν....Μαθητες ειναι,τα ιδια καναμε και εμεις ωραια χρονια....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.