Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με νίκες ξεκίνησε την αγωνιστική του περίοδο η ομάδα εφήβων του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας στο βόλεϊ (βίντεο)



Την Κυριακή 7-10-2018 στις 6 μμ ο Ίκαρος Έδεσσας υποδέχθηκε την ομάδα του ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Σκύδρας  στο κατάμεστο με φιλάθλους και των δύο ομάδων κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Έδεσσας όπου μετά από τρία δυνατά σέτ  νίκησε με 3-0.

Τα σέτ του αγώνα:  25-21, 25-21, 25-23

Η σύνθεση των δύο ομάδων:

ΙΚΑΡΟΣ: Προπονητής Ρέτζιος

Παίκτες : Ρέτζιος, Πριβαρτιτσιάνης, Αντώνογλου, Κολικόπουλος, Δάμος,  Κυβελίδης, Γάτσης, Περτσεμλής, Μητσόπουλος, Τολιόπουλος, Πασχάλης, Λέτσιος, Τεντζέρης, Σταλίκας.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ : Προπονητής Χριστοφορίδης
Παίκτες: Χύσα, Σιδηρόπουλος, Αγγελίδης, Φράγκος, Τσακακσίδης, Γαλλιός, Πορτκαλίδης, Σεμερτζίδης, Κούτσικος, Βελλολάρι, Δημητριάδης, Δεβρέσης.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν οι απονομές των μεταλλίων και του κυπέλου στην ομάδα του  ΊΚΑΡΟΥ για την κατάκτηση της 1ης θέση στο περυσινό πρωτάθλημα στο εφηβικό από εκπροσώπους της ΕΣΠΕΜ και όλοι οι παίκτες το πανηγύρισαν με χειροκροτήματα από την κερκίδα. 

Την Κυριακή 14-10-2018 επίσης η ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ στις 6 μμ υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Έδεσσας την ομάδα του ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ  Νάουσας την οποία νίκησε  με 3-0 σετ.

Τα σέτ του αγώνα:  25-10, 25-14, 25-8

Η σύνθεση των δύο ομάδων:
ΙΚΑΡΟΣ Παίκτες : Ρέτζιος,  Αντώνογλου, Κολικόπουλος, Δάμος,  Κυβελίδης, Γάτσης, Περτσεμλής, Μητσόπουλος, Τολιόπουλος, Πασχάλης, Λέτσιος, Τεντζέρης, Σταλίκας. Τζώτζης

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ Παίκτες: Τσισμελής, Τοπολίδης, Παρατσόκας, Τσαμουλίκος, Τσέλιος, Τζέπος, Τοπαλίδης Μ.,Τοπαλίδης, Ι., Ψαθάς

Δηλώσεις του προπονητή Νίκου Ρέτζιου για την φετινή αγωνιστική:

«Η εφηβική ομάδα του συλλόγου μας συνεχίζει για τρίτη  χρονιά μετά τις δύο επιτυχημένες χρονιές με τους ιδίους αθλητές στο εφηβικό όπου ο στόχος και η συλλογική προσπάθεια όλων, διοίκησης προπονητών και αθλητών είναι η ομάδα να συνεχίσει τις επιτυχίες της»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.