Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην ομάδα της Μελίτης ξέσπασε ο Αλμωπός


Ξέσπασε ο Αλμωπός, κερδίζοντας έυκολα με 0-3 την ομάδα της Μελίτης στο τοπικό γήπεδο για την 5η αγωνιστική της Football League 2.
Η ομάδα του Αλμωπού μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένα, ώστε να πάρει κεφάλι στο σκορ και να κατακτήσει τους 3 βαθμούς που ήταν μονόδρομος. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές φάσεις στη περιοχή της Μελίτης. Το γκολ ήρθε στο ημίωρο του αγώνα μετά από ωραία προσπάθεια του Λάζαρου Ελευθεριάδη που πάσαρε από πλάγια στον Παναγιώτη Ξόμπλιο και αυτός με τη σειρά του δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε ο αγώνας με τον Αλμωπό να πιέζει για δεύτερο τέρμα κάτι που το πέτυχε στο 65ο λεπτό με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη να “εκτελεί” τον τερματοφύλακα της Μελίτης με σουτ εκτός περιοχής και με ένα πανέμορφο γκολ να γράφει το 0-2. Λίγα λεπτά αργότερα και λίγο μετά την είσοδο του στον αγώνα ο Κριστιάνο Μεντί έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή κάνοντας το 0-3 μετά από όμορφη προσωπική προσπάθεια. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αλμωπός αξακολούθησε να πιέζει και έχασε άλλες 2 μεγάλες ευκαιρίες ώστε να διευρύνει το σκορ.
Άριστος ο διαιτητής Πολυχρονίου μαζί με τους Πρεσπάρη & Σιδερίδη.
Η σύνθεση της ομάδας του Αλμωπού: Μένιος, Κυριακίδης, Σαινατουδης (83′ Ελευθεριαδης Γ.), Σαμαρόπουλος, Τζιμογιαννης, Αργυρίου, Τσαβάρι, Ξομπλιος, (66′ Μεντί), Ελευθεριάδης Λ (75´ Κάρτζιος), Μεντής (70′ Νικολιτσας).
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας με τον Εδεσσαϊκό στη γήπεδο της Αριδαίας την Κυριακή στις 4 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 για την 6η αγωνιστική της Football League 2.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.