Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Γ. Σηφάκη με την Βασιλική Θάνου, προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, για την υπόθεση της ΟΠ "ΑΘΗΝΑ"


Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με την Βασιλική Θάνου Προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού για το πρόβλημα 1200 αγροτών με την υπόθεση της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» 
Την συνάντηση κανόνισε ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης ανέλυσε το πολύ σημαντικό πρόβλημα 25 ετών χαρακτηρίζοντας το ως το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα της Πέλλας και ζητώντας επίμονα την επίλυση του με πολιτικό τρόπο για να σωθούν οι 1200 άνθρωποι από πραγματική καταστροφή. 
Ο βουλευτής πρότεινε λύση που μπορεί πραγματικά να επιλύσει το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο για τους ταλαιπωρημένους αγρότες και τους κληρονόμους τους. 
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι έχουν καταλογιστεί αλληλεγγύως και εις όλον σε όλα τα μέλη της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» για χρήσεις από το 1993 ως το 2002 καταλογισμοί για φορολογικές παραβάσεις της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» των οποίων το ύψος ανέρχεται ( μαζί με τους πρόσθετους πρόσθετους φόρους, προσαυξήσεις και τόκους) στο θεόρατο ποσόν των 4.600.000,00 € στην οργάνωση και στο κάθε μέλος.
Μάλιστα έχουν ξεκινήσει δικαστικές διαδικασίες εναντίον μέρους εξ αυτών.
Η κ. Βασιλική Θάνου άκουσε με προσοχή, ενημέρωσε τον βουλευτή ότι μελέτησε τον φάκελο που είχε παραδώσει ο Γιάννης Σηφάκης στον Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη και θα του απαντήσει σύντομα από νομικής άποψης στην πρόταση που κατέθεσε για την λύση του προβλήματος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Γιαννη ασφαλως πλακα κανεις, πριν απο λιγες μερες συναντηθηκες με τον Βερναδακη και περιμενες λυση. τωρα μας λες πηγες στην Θανου,πολυ τα μπερδευεις Γιαννη, εγω πραγματικά σε στηριζω, αλλα ακουω απο τον κοσμο, οτι παρασυρισε απο τον Καρασμανη και κανεις λαθη. αυτον να τον προσεχεις ειναι μπαμπονηρη αλεπου, και σε παρασυρει. Γιαννη προσεξε σε θελω και παλι βουλευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην στεναχωριεσαι τοσο, οι συναντησεις ειναι η μια συνεχεια της αλλης.Ο Βερναρδακης κανονισε την συναντηση Σηφακη-Θανου για να υπαρξει νομικη κσλυψη της προτεινομενης λυσης. Το θεμα ειναι πολυ δυσκολο, ο Σηφακης ειναι ο μονος που εμεινε ορθιος και παλευει και με καλες πιθανοτητες επιτυχιας.
      Ο Καρασμανης καλυπτει καθαρα τους πρωταιτιους αναπαραγοντας οτι λεει ο λογιστης τους (την κρισιμη περιοδο) που ειναι κολλητος του...
      Διαπλοκη της ΝΔ παντου...

      Διαγραφή
  2. Σηφακη,αν προτεινες να πληρωσουμε συμφωνα με με τους αλογορυθμους που μας ελεγες μας εκαψες καλυτερα να ισχύσει η προταση της τζακρη,με ενα πεντακοσαρικο καθαριζουμε,χιλιες φορες καλιτερα. προσεχε να μιν μας καψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.