Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημέρα ακρόασης πολιτών από την ΓΠ Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας


Τετραμελής επιτροπή θα δέχεται σε ακρόαση τους πολίτες από Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική  
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα και κατά τις ώρες 14:00– 22:00
Στόχος είναι η δημιουργία και εμπέδωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται με τη φυσική παρουσία και το διάλογο

Κατόπιν της απόφασης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, καθορίστηκε η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την επίτευξη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας και την καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης.
Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή που θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες από Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική, που επιθυμούν να εκθέσουν δια ζώσης το πρόβλημα που τους απασχολεί. 
Η ακρόαση των πολιτών θα πραγματοποιείται την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα και κατά τις ώρες 14:00 - 22:00, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (οδός Μοναστηρίου 326).
Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ακρόασής τους το πρώτο πενθήμερο του εκάστοτε μήνα και κατά τις ώρες 07:00 - 22:00, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση gadpkmakedonias@astynomia.gr, είτε μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 2310-388620.

Κατ' εξαίρεση, για τον τρέχοντα μήνα τα αιτήματα θα υποβάλλονται κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 15 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δηλαδή ο κάτοικος από τον Αρχάγγελο θα παίρνει το λεωφορείο και θα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη να εκθέσει στην αστυνομική επιτροπή το πρόβλημά του. Μάλιστα.Και τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα τι θα κάνουν; Μάλλον θα τα καταργήσουν Οπότε η αστυνόμευση θα γίνεται από θεσσαλονίκη Και έτσι θα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτων και θα οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη του πολιτη προς την αστυνομία Από απόσταση δηλ Ήθελα να ήξερα αυτοί που κάνουν τις διαταγές τις κάνουν μόνο για την Αθήνα; Αρα την περιφέρεια την έχουν γραμμένη! Άλλο ένα επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ Κοιμήσου κόσμε ήσυχα [σπίτι πλένει η εσκιμό]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.