Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση μελών της «Δημοτικής Ενότητας» ενόψει των δημοτικών εκλογών στο δήμο Πέλλας


Ευρεία σύσκεψη των εκλεγμένων μελών της «Δημοτικής Ενότητας» μετά από σχετική πρωτοβουλία του επικεφαλής της παράταξης, Νίκου Παπανικολάου, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, σε αίθουσα ξενοδοχείου των Γιαννιτσών.
Στη σύσκεψη, εκτός από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους Πέλλας, συμμετείχαν και οι εκλεγμένοι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, δηλαδή συνολικά συμμετείχαν 16 αιρετοί, όλοι εκλεγμένοι από την «Δημοτική Ενότητα» στο δήμο Πέλλας.
Στη συνάντηση αυτή, την οποία συντόνισε ο Νίκος Παπανικολάου, συζητήθηκε η πορεία και η στάση της παράταξης, ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Ασκήθηκε κριτική στα πεπραγμένα της  σημερινής διοίκησης του δήμου Πέλλας, υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα της συνοχής της παράταξης, χωρίς όμως να εκφράζεται από κάποιον η επιθυμία να ηγηθεί του αυτοδιοικητικού σχήματος της κεντροαριστεράς στις εκλογές του Μάη του 2019. (Είναι γνωστό ότι ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου θέλει να κλείσει τον κύκλο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ήδη στρέφεται προς την κεντρική πολιτική σκηνή με υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Πέλλα).
Έτσι λοιπόν και σε αυτή την συνάντηση δεν προέκυψε το ενδιαφέρον κάποιου μέλους της παράταξης να ηγηθεί μιας προσπάθειας που θα συνεχίσει τον αγώνα της «Δημοτικής Ενότητας», η οποία όπως ακούσθηκε, θα υποστηρίξει κάποια υποψηφιότητα από αυτές που εκδηλώθηκαν ή θα εκδηλωθούν στο μέλλον για το δήμο Πέλλας. 
Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ο συνεχής αγώνας μέχρι την οριστική διαμόρφωση του εκλογικού σκηνικού για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σε 7,5 μήνες περίπου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΧΕΣ@@@ ΨΗΛΑ Κ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ Κ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΔΑΦΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ούτε ένας για να σώσει την τιμή του ΠΑΣΟΚ... εκεί το καταντήσατε το κίνημα χαραμοφάιδες
    θα αρκεστούμε δηλαδή στα ρετάλια της ΝΔούλας και θα
    ξαναγίνει Δήμαρχος ο Στάμκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.