Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση της ΝΟΔΕ Πέλλας με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Συνάντηση της ΝΟΔΕ Πέλλας με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για συνάντηση με όλους τους Επιστημονικούς και Παραγωγικούς φορείς του Νομού.
Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον πρόεδρο Ουραηλίδη Θεοδόσιο, τον αντιπρόεδρο Γκλαβάκη Γεώργιο, τον γραμματέα Κοσκερίδη Απόστολο, τον υπεύθυνο τοπικής αυτοδιοίκησης Κοσμίδη Θεοχάρη, τον τέως πρόεδρο και υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας Γίδαρη Αθανάσιο ενώ το παρόν έδωσε και ο υπεύθυνος επιστημονικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας Γιαννάκης Γεώργιος.
Στην συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία στο κλιμάκιο να διαπιστώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και γενικότερα το νοσοκομείο Γιαννιτσών, καθώς η υγεία είναι ένας από τους βασικούς άξονές του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Με υπευθυνότητα η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται κοντά στα προβλήματα των εργαζομένων στον τομέα της υγείας με σκοπό να διαπιστώσει τις όποιες δυσλειτουργίες και να βρει λύσεις για την αντιμετώπιση τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Και για πείτε μας: με την σκληρή λιτότητα που θα εφαρμόσετε και με προτεραιότητα στον ιδιωτικό τομέα (διάλυση του Δημοσίου) πώς θα βοηθήσετε τα νοσοκομεία?? Με στημένες φωτογραφίες πάντως δεν σώζεται η υγεία που την διαλύσατε όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.