Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος επισκεπτών η παραδοσιακή "Γιορτή Κάστανου" στην Όρμα (βίντεο)


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου διοργανώθηκε και φέτος στην Όρμα του δήμου Αλμωπίας από τον τοπικό Σύλλογο Νέων, η καθιερωμένη παραδοσιακή "Γιορτή Κάστανου".
Η επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, σε μια ιδανική για την εποχή ηλιόλουστη μέρα, στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής προσφέρθηκαν σε όλους κάστανα ψημένα στα κάρβουνα αλλά και βρασμένα. Έτσι, είχαν όλοι την ευκαιρία να γευτούν ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας.
Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια, με μουσικές επιλογές της ορχήστρας "Ηχος της Αλμωπίας" του Χρήστου Τσιπάρη. 


Στην "Γιορτή Κάστανου", στην Όρμα, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος, οι βουλευτές Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη και  Ι. Σηφάκης, η αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας Χρήστος Πασσαλής, ο πρώην βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Στάθης Φουντουκίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος επισκεπτών. 

Δείτε τις εικόνες από τη γιορτή μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

giortkastanorma
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.