Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο 12η Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ.έτους 2018 – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 
2ο Διαγραφές ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους 
3ο Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών 
4ο Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν.4412/2016 5ο Αποδοχή χρηματοδότησης και εγγραφή πιστώσεων για έργα ενταγμένα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 


6ο Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης Επιτροπών προσωρινής παραλαβής των έργων: 1. “Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας” 2. “Συντήρηση Δημοτικής Οδοποιίας Δήμου Αλμωπίας” 3. “Ασφαλτόστρωση Δ.Ε. Εξαπλατάνου” 4. “Βελτίωση και Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων του οικισμού Αριδαίας” 5. “Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ.Βορειοδυτικού Άξονα (Πρόμαχοι-Πιπεριά ) του Δήμου Αλμωπίας 6. “Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ.Κωνσταντίας, Μηλιάς Δήμου Αλμωπίας” 7. “Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ.Θηριόπετρας, Φούστανης Δήμου Αλμωπίας” 
7ο Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης Επιτροπών οριστικής παραλαβής των έργων: 1. ”Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων Τ.Κ. Προμάχων” 2. “Αντικατάσταση καθιστικών στο Ανοικτό Θέατρο Αριδαίας” 3. “Ασφαλτόστρωση Δ.Ε. Αριδαίας (2016)”
 8ο Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου “Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στην καθημερινότητα στον τομέα της άρδευσης της Τ.Κ.Γαρεφείου”
9ο Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου “Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στην καθημερινότητα στον τομέα της άρδευσης της Τ.Κ.Βορεινού” -2- 
10ο Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου “Μεταφορά νερού σε δεξαμενή νερού για πυρόσβεση και αντιμετώπιση πυρκαγιών στην Τ.Κ.Προμάχων και στην Τ.Κ. Εξαπλατάνου” 
11ο Έγκριση Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου “Συντήρηση δημοτικών κτιρίων ΔΕ Αριδαίας” 12ο Έγκριση Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου “Επισκευή περίφραξης και διαμόρφωση αύλειου χώρου Νηπιαγωγείου Προμάχων” 
13ο Έγκριση Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου “Συντήρηση κτιρίου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Προμάχων” 
14ο Σύμβαση με συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης οργανικών υπολειμμάτων 
15ο Εξέταση της με αριθ. 02/2018 Απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας με τίτλο “Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την ασφάλεια καταστημάτων πιστωτικών ιδρυμάτων στο πλαίσιο της υπ΄αριθ. 3015/23-3-2009 Υπουργικής Απόφασης.” 
16ο 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού ΔΗ.Κ.Ε.Α. έτους 2018 
17ο Καθορισμός αποζημιώσεων Προέδρου και μελών Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. σύμφωνα με το αριθ. ΦΕΚ 470/20-8-2018 
18ο Λήψη απόφασης σχετικά με την έκδοση ή μη αδειών παραγωγών πωλητών υπαίθριου εμπορίου του Δήμου Αλμωπίας 
19ο Λήψη απόφασης σχετικά με την θεώρηση ή μη των επαγγελματικών αδειών πωλητών υπαίθριου εμπορίου του Δήμου Αλμωπίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΑ περισσότερα θέματα είναι επίτηδες κωδικοποιημένα για να μην καταλαβαίνει ο κόσμος? και άντε είδαμε τα θέματα...τι ακριβώς αποφασίστηκε πως το μαθαίνει ο κόσμος? πρέπει όλοι οι δημότες να πάνε στο δημαρχείο να πάρουν αντίγραφα αποφάσεων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.