Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Εορτάσθηκε η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα - Φόρος τιμής στους αγωνιστές



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία πολιτών της Πέλλας αλλά και τουριστικών επισκεπτών, εορτάστηκε σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στο ιστορικό χωριό, η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα. 

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, ο Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας "Η Αρχαία Πέλλα" πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση, στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας.
Η εκδήλωση, η οποία έγινε μπροστά από το άγαλμα του Μακεδονομάχου Γεωργίου Παπαδόπουλου ή Νικηφόρου, στον πεζόδρομο του χωριού, περιλάμβανε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες και παραδοσιακούς χορούς από τμήματα του Ομίλου.

Ειδικότερα, μετά την επιμνημόσυνη δέηση, στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βασίλης Στεργιούλας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Εμείς που ζούμε στα ίδια χώματα που γεννήθηκε ο Αλέξανδρος, ο μοναδικός άνδρας στην παγκόσμια ιστορία που φέρει επάξια την επωνυμία του Μεγάλου, οφείλουμε να είμαστε πρωτεργάτες στην προσπάθεια διάδοσης της ιστορικής αλήθειας», καταλήγοντας: «Οφείλουμε, αν μη τι άλλο, να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλους αυτούς, επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές, μεταδίδοντας ταυτόχρονα την ιστορική γνώση στις νεότερες γενιές».

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του Μορφωτικού Περιβαλλοντικού Ομίλου  Πέλλας "Η Αρχαία Πέλλα", Θεοδώρα Τζάκρη, αναφέρθηκε στο ιστορικό της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επετειακή ομιλία.
Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τμήματα του Ομίλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο πρώην βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης, τα μέλη της Δ.Κ. Πέλλας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων & συλλόγων και πλήθος κόσμου. 
Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν και τουριστικοί επισκέπτες που βρέθηκαν στην Πέλλα στο πλαίσιο ημερήσιας εκδρομής με τουριστικά λεωφορεία.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Οι κκ βολευτές της ΚΑΡΕΚΛΑΣ του νομού μας απόντες; Γιατί; Κάποτε για ψήφους ήταν παρόντες σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις Τώρα δεν τους επιτρέπει το κόμμα! Αρα το κόμμα πάνω από την Πατρίδα. Είστε θλιβεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου η αγαπητή μου κυρία από το δημαρχείο κάνετε λάθος ο Γιώργος ο Καρασμάνης ήτανε παρών στην εκδήλωση εκκλησιάστηκε και έκανε κατάθεση Στεφάνου τώρα η συνυπεύθυνοι που έπραξαν αυτήν Την μεγάλη αδικία οφείλουν να την αντικαταστήσουν στέλνοντας φωτογραφικό υλικό στο site καρατζόβα για να κοινοποιήσει τις φωτογραφίες που ήταν παρών ο βουλευτής της νέας Δημοκρατίας τώρα αν για προσωπικούς Λόγους εσείς θέλετε να πράξετε αδικία εις βάρος του Καρασμάνη δεν μπορείτε γιατί αυτός είναι ο εκλέκτορας σας που σας ανέδειξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΣ.
    ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΗΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελοία η γελοίος είσαι ήδη έχετε πνίγει αλλά δεν το έχετε πάρει χαμπάρι θα το πάρετε χαμπάρι τον Μάιο μια. και καλή στις εκλογές γιατί στην κυριολεξία μας εχετε πνίξει σε αυτον τον τόπο Τπτ δεν εχετε κανει εχετε πετάξει βομβαααα σε αυτον τον υπέροχο τόπο τον κάνατε σαν τα μούτρα σας πράσινο πουθενα λουλουδάκια πουθενα τρύπες παντου φωτισμός μηδέν κάδοι σάπιοι διαγραμμίσεις τιποτα διαβάσεις μηδέν Απορριμματοφόρα σάπια τρέχουν ζουμιά και βρομάνε οι δρόμοι αδέσποτα γεμάτο και οι κάδοι ξεχειλισμένοι με σκουπίδια και τα τραβάνε οι γάτες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.