Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλβανική πρόκληση από φιλάθλους της Παρτιζάν για τον θάνατο του ομογενή (φωτο)



Σε νέο επίπεδο έφθασε η αλβανική προκλητικότητα, καθώς μετά τον θάνατο του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα φίλαθλοι της Παρτιζάν σήκωσαν πανό μέσα στο γήπεδο στον αγώνα με τη Σκεντέρμπεη Κορυτσάς όπου καθυβρίζουν χυδαία τους Έλληνες:

«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος» ήταν το σύνθημα που αναγραφόταν στο πανό. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, πρόεδρος στην Παρτιζάν, είναι ο βασικός χρηματοδότης των Τσάμηδων και άνθρωπος που στηρίζει οικονομικά όλη την προπαγάνδα ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού.

Πηγή: epiruspost.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΕΔΩ, ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΠΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο θα σηκώσουν πανό υπέρ των δολοφόνων και οι 114 φιλοσκοπιανοί αριστεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά μας κάνουν τετοιτ θελουμε αφού δεν βάζουμε μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.