Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογράφηκε το συμφωνητικό μίσθωσης του Κέντρου Καταρρακτών Έδεσσας


Στο Δημαρχείο Έδεσσας υπογράφηκε  το συμφωνητικό μίσθωσης του σημαντικότερου, από εμπορική άποψη, ακινήτου στην πόλη της Έδεσσας, του Κέντρου των Καταρρακτών μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και του μισθωτή κ. Γιάννη Σινιόσογλου.
Ο Κέντρο των Καταρρακτών είναι η αιχμή του δόρατος για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και ο επενδυτής που ανέλαβε τη διαχείριση του χώρου φαίνεται πως έχει μεράκι, όραμα και φιλοδοξία να το μετατρέψει σε ένα στολίδι για την πόλη και να  κερδίσει ένα μεγάλο επιχειρηματικό στοίχημα για τον ίδιο.


Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Έδεσσας έθεσε σκληρούς όρους για την ενοικίαση του Κέντρου των Καταρρακτών, καθώς οι επιλογές διοικήσεων του παρελθόντος για ελαστικότερους ή ασαφείς όρους σε μισθώσεις δημοτικών ακινήτων δεν βγήκαν σε καλό και μας έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Είναι πολιτική επιλογή να υπάρχουν αυστηροί όροι στις μισθώσεις των δημοτικών ακινήτων και να προσελκύονται επιχειρηματίες που θέλουν και μπορούν να τα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο δείχνουμε έμπρακτα ότι σεβόμαστε την κοινή μας περιουσία, την περιουσία όλων των Εδεσσαίων και οι όροι που θέτουμε δεν θέτουν σε αμφισβήτηση το γεγονός ότι μοναδικό μας μέλημα είναι η πρόοδος του τόπου και όχι το βόλεμα ημετέρων! Βεβαίως, θεωρώ ευτύχημα το γεγονός ότι πλειοδότης αναδείχθηκε ένας Εδεσσαίος, που θα περιβάλει με την αγάπη του τον χώρο!
Προχωρήσαμε στη μίσθωση του Κέντρου γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή είναι η πιο συμφέρουσα λύση για την πόλη και το Δήμο Έδεσσας. Είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε και για αυτή μας την επιλογή, όπως δικαιωθήκαμε για τη διαχείριση των απορριμμάτων από ιδιώτη και για την μίσθωση του Τημενιδών.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας!».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αφού πρώτα χρέωσαν τους δημότες και ο Γιάννου και ο Σώντρας με 2.800.000 ευρώ περίπου, βγαίνει με χαρές και πανηγύρια ο βλάχος να μας πει ότι το παραχωρεί σε ιδιώτη. Παραδοχή δηλαδή μιας ανίκανης δημοτικής αρχής η οποία εν όψη εκλογών το ξεφορτώνετε δίνοντας ότι πιο χρήσιμο εργαλείο είχε ο δήμος στα χέρια του για την ανάπτυξη του τουρισμού και όχι μόνο. Όλα τα πούλησε, καιρός και εμείς οι πολίτες να μην ψηφίζουμε αιρετούς αλλά ιδιώτες θα είναι προς όφελος μας, δεν θα πληρώνουμε ούτε δημάρχους ούτε αντιδημάρχους. Καλή επιτυχία στον κύριο Σινιόσογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.
      ΩΣ ΑΙΚΑΝΟΙ ΦΟΥΝΤΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΦΕΣΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΜΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΚΛΠ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.
      ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΟ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΑΒΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ

      Διαγραφή
  2. Το καλύτερο μαγαζί άλλα μόνο για ιδιώτη, είδαμε πως πάτωσε με 3-4 γενεές δημάρχων με κακές διοικήσεις και πολύ κακούς υπαλλήλους, θα δείτε και θα τρίβετε τα μάτια σας πως θα γίνει με τον ιδιώτη που τα 5.000 του ενοικίου θα τα βγάζει σε μια καλή μέρα δείτε το τημενιδων πως ήταν πριν με 10 πελάτες και πως τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
      ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ.
      ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ.
      ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
      ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
      ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ. ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασε Γιάννου ο κόσμος γνωρίζει, το 16% είναι δίπλα στην παράταξη σου και πολύ σου είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.