Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υποψήφιοι δήμαρχοι για το Δήμο Πέλλας


Σε εξέλιξη βρίσκονται  οι προεκλογικές κινήσεις και ζυμώσεις, ενόψει της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών (με απλή αναλογική) τον Μάϊο του 2019, δηλαδή σε επτά μήνες από σήμερα. 
Σε ότι αφορά στο δήμο Πέλλας, με μεγαλύτερη ασφάλεια από προηγούμενα ρεπορτάζ, σημειώνουμε ότι φαίνεται να έχει αποσαφηνιστεί η εικόνα των υποψηφίων δημάρχων που θα διεκδικήσουν το αξίωμα για την επόμενη τετραετία Σεπτέμβριος 2019 - Δεκέμβριος 2023 και αυτοί είναι οι παρακάτω:

- Ο σημερινός δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος θα είναι εκ νέου υποψήφιος και θα διεκδικήσει για 3η συνεχόμενη φορά τον δημαρχιακό θώκο του μεγαλύτερου δήμου της ΠΕ Πέλλας. Προς το παρόν, παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την προεκλογική κινητικότητα των αντιπάλων του, χωρίς όμως να έχει προβεί μέχρι σήμερα στην ανάληψη κάποιας σχετικής πρωτοβουλίας στο προσκήνιο. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό και σε… δύο δόσεις προχώρησε σε έναν «μίνι ανασχηματισμό» για να πάει στις εκλογές, με τα πρόσωπα που ο ίδιος έκρινε ότι θα «σηκώσουν το ειδικό βάρος» μιας προεκλογικής μάχης με το αναμενόμενο επιτυχές αποτέλεσμα. Μέχρι τώρα η παράταξή του είναι συμπαγής και δεν φαίνεται να υπάρχουν «διαρροές» ή τουλάχιστον κάποια δυσαρέσκεια συμβούλων που να έχει εκφραστεί δημοσίως και επισήμως.  


- Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Στάθης Καστερίδης, έχει εκφράσει την επιθυμία του να ηγηθεί ενός ανεξάρτητου πολυσυλλεκτικού συνδυασμού και ήδη βρίσκεται σε επίπεδο επαφών και συνεργασιών με πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Ετοιμάζεται για επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του σε μαζικό χώρο στο αμέσως επόμενο διάστημα.

- Ο γιατρός καρδιολόγος, υποδιοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας και πρώην βουλευτής, Ηλίας Θεοδωρίδης, εδώ και αρκετό διάστημα κινείται στην κατεύθυνση της καθόδου του στο δήμο Πέλλας ως υποψήφιος δήμαρχος. Σύμφωνα με πηγές μας, είναι σίγουρος για την στελέχωση του συνδυασμού του με πρόσωπα -κυρίως- από το χώρο της κεντροαριστεράς, κάτι που έχει προχωρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος και του λογότυπου του συνδυασμού του.

- Τέλος, θεωρείται σίγουρη η κάθοδος της παράταξης που θα υποστηρίξει το Κ.Κ.Ε. Η πλέον πιθανή επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Μαϊο του 2019 είναι η σημερινή δραστήρια δημοτική σύμβουλος, Ολυμπία Παπαδοπούλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Λυπάμαι που το λέω αλλά εάν παραμείνει έτσι το τοπίο των υποψηφιοτήτων, για 5 ακόμη χρόνια θα έχουμε τον Στάμκο δια περιπάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπιζω να το "ξεχασες" εντελως τυχαια οτι υπαρχει μια ακομη υποψηφιοτητα που θα ανακοινωθει εντος των προσεχων ημερων και αφορα τον αμιγως κεντροδεξιο χωρο. Την συμμαχια Θεοδωριδη Θ.- Βασιλειαδη Β.- Αντωνιου Σ. με επικρατεστερο επικεφαλη τον "μικρο" της πλατειας. Εδω ανακαλυψατε τον γιατρο της αριστερας που με πεντε τηλεφωνηματα αυτοχριστηκε υποψηφιος και δεν ανακαλυψατε οτι αυτοι που ξεχασατε εχουν κανει ηδη το 80% του ψηφοδελτιου τους και θα σαρωσουν τις εκλογες απο τον πρωτο γυρο; Ο κοσμος δεν ψηφιζει με κριτηριο το τι σας συμφερει αλλα με το πως θα απαλλαγει απο το σημερινο καθεστως της ανυπαρξιας και της οπισθοδρομισης. Ευχαριστω για την φιλοξενια ακομη και αν δεν αναρτησετε το σχολιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ. ΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΑ;
    ΛΑΜΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι του κεντροδεξιού χώρου αλλά θέωρω ότι ο Λάκης Β. έχει προοπτικές και είναι αρκετά σοβάρος για να γίνει ο επόμενος δήμαρχος εάν φτιάξει ένα αξίολογο ψηφοδέλτιο που θα πάει το δήμο μπροστά. Άλλωστε στην Τ.Α. ψηφίζονται πρόσωπα και όχι παρατάξεις και το ψηφοδέλτιο θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο. Ας ελπίσουμε να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, μήπως και δει καμιά άσπρη μέρα ο δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβάστε τον Καστεριδη Ε; θα τρέχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΝ ΑΞΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑΝ ΑΞΟΝΙΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ? ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΞΟΝΙΚΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λόγια λόγια λόγια μονο.απο όλους τους αυτούς λεγόμενους δημάρχους έργα μηδέν. Απαράδεκτοι δρόμοι, σχολεία,παιδικές χαρές επικίνδυνες .Φωτισμός δρόμων ανύπαρκτος. Αλλά έχουμε δημοτική αρχή έχουμε δημάρχους... Ώς ποτέ θα είστε οι ουρές αυτόν τον τίποτα που δεν κάνουνε τίποτα γι αυτόν τόν τόπο
    Βλέπε [Πελα] Η βασίλισσα τής Μακεδονίας μας να είναι στο μαύρο τής το Χάλι, απαράδεκτο.εγκαταλειμμένη και απο τους τοπικούς (άρχοντες) πού για να βγουν υπόσχονται και μετά αδιαφορία, ντροπή τους, ώς καλός να έρθει η ώρα για της εκλογές και όποιος πολιτικός ας παραβρεθεί στόν ψεύτικο του λόγο, και πίστης πρόβατα πολλών ακόλουθου αυτόν.τάζοντάς αυτά προ πολλών ταχθεί τα και μη εγένετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.