Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Χρ. Παπαστεργίου ο "εκλεκτός" του ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Ο κύβος ερρίφθη. Το Κίνημα Αλλαγής, έδωσε χρίσμα στον εκλεκτό του, για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις επερχόμενες εκλογές.
Ειδικότερα, η Περιφερειακή Συνέλευση Κεντρικής Μακεδονίας του Κινήματος Αλλαγής, αποφάσισε ομόφωνα να υποστηριχθεί ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος θα ηγηθεί ισχυρού ψηφοδελτίου, ευρύτερης προγραμματικής ευθύνης και αναπτυξιακής προοπτικής.
«Τα φυσικά πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, οι υποδομές της, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές και κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό της, έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Εδώ και καιρό αντί να πρωτοπορεί, οπισθοχωρεί. Αντί να εξελίσσεται, εξαλλάσσεται. Αντί να κινητοποιείται, τελματώνει.

Αντί να προοδεύει, οπισθοδρομεί. Αντί να νοιάζεται για τους πολλούς, ταυτίζεται με τα συμφέροντα των λίγων. Αντί να σχεδιάζει, «επικοινωνεί», με άλλοθι την πλαστή ευημερία των αριθμών. Αυτή την κατάσταση θα αντιμετωπίσουμε. Μαζί με όλους τους δημιουργικούς πολίτες θα την αλλάξουμε.», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ


Ο Χρήστος Παπαστεργίου είναι γιατρός- ακτινοδιαγνώστης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και εργάζεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου από το 2001. Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου και γραμματέας της Ακτινολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Ήταν επίσης, επί σειρά θητειών, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. του ΙΣΘ (2002-2005).

Υπήρξε γραμματέας της Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ Α Θεσ/νίκης και τώρα είναι γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Α Θεσ/νίκης, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσ/νίκης, εντεταλμένος για δράσεις υγείας και μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-Κ.Μ.), καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.