Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκαν οι Κωπηλατικοί Αγώνες του ΝΟΓ στις εγκαταστάσεις του Λουδία (φωτο)


Ο πολύ καλός καιρός έδωσε την ευκαιρία σε Αθλητές, γονείς και φίλους της Κωπηλασίας να απολαύσουν τους αγώνες στα ήρεμα νερά του ποταμού Λουδία, οι οποίοι φέτος εντάχθηκαν στην Αντικαπνιστική καμπάνια που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας.
Σε ένα πλούσιο πρόγραμμα αγωνισμάτων και πληθώρα συμμετοχών από όλη την Ελλάδα, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών αναδείχθηκε Δεύτερος στην Γενική κατάταξη με 4 χρυσά μετάλλια και 3 Χάλκινα. Πρώτος ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης με 4 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο και τρίτος ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης με 2 Χρυσά, 5 Ασημένια και 4 Χάλκινα.
Συγκεκριμένα ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών κατέκτησε:
1η Θέση και Χρυσό μετάλιο στο 4Χ Κορασίδων με τις Δάφνη Μπαλλή, Ευαγγελία Φράγκου, Γεωργία Μπαλλή και Αννέτα Αρετάκη.
1η Θέση και Χρυσό μετάλλιο στην 2- Κορασίδων με τις Ευαγγελία φράγκου και Γεωργία Μπαλλή.
1η Θέση και Χρυσό μετάλλιο στο 2Χ Κορασίδων Junior με τις Πασχαλίνα Μουρατίδου και Εύα Κιοσελάκη.
1η Θέση και Χρυσό μετάλλιο στο 1Χ Κορασίδων Junior με την Ευαγγελία Τσουκτορίδου.

3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο 2Χ Ανδρών με τους Κώστα Λεωνίδη και Βασίλη Τσαλικίδη
Να σημειώσουμε πως στο αγώνισμα αυτό και τα τρία πρώτα πληρώματα είναι αθλητές με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα και οι η σειρά στα μετάλλια κρίθηκε σε ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου.
3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο ατο 2Χ Κορασίδων με τις Δάφνη Μπαλλή και Αννέτα Αρετάκη
Και εδώ η 2η από την 3η θέση είχε μόλις 9 δέκατα του δευτερολέπτου διαφορά.
3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο 1Χ Παίδων με τον Πέτρο Τσιαπάνη με 2 δευτερολέπτα από τον 2ο και 4 δευτ. Από τον 1ο.


Επίσης οι Αθλητές του Ν.Ο. Γιαννιτσών κατέκτησαν και:
5η θέση στο 2Χ Παίδων με τους Θάνο Σαββίδη και Δημήτρη Σπυρίδη
5η θέση στο 1Χ Εφήβων με τον Πέτρο Τσιαπάνη
6η θέση στο 2Χ Παίδων Αρχ. με τους Αγάθων Σταυρακάκη και Λάζαρο Φράγκο
6η θέση στο 1Χ Παίδων Αρχ. με τον Σπύρο Μυλωνά

Στους Κωπηλατικούς Αγώνες στον Λουδία παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο πρ. Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης,η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πέλλας Μαρία Ζωγράφου, ο Δήμοτικός Σύμβουλος Πέλλας Παναγιώτης Κερασόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιαννιτσών Σταυρούλα Γκαδάκη, ο Τοπικός Σύμβουλος Γιαννιτσών, Γιώργος Γρηγοριάδης, ο Διευθυντης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, Τρύφων Τσαντάκης, η υποψ. Βουλευτης Πέλλας Αγαθή Μακρίδου, Πρόεδροι και μέλη ΔΣ Κωπηλατικών Ομίλων, η Προπονήτρια Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, ο πρ. Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας Σάκης Αθανασιάδης, πολλοί Γονείς και συγγενείς Αθλητών και φίλοι της Κωπηλασίας.

Ο Πρόεδρος, Νικόλαος Θωμαΐδης και το Δ.Σ. του Ν.Ο. Γιαννιτσών συγχαίρουν τους Προπονητές του ομίλου Σπύρο Ασπρογέρακα και Ειρήνη Μυσιροπούλου για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ιατρό – ειδικό Καρδιολόγο Ελευθέριο Πασχαλίδη για την ανιδιοτελή, πολύτιμη βοήθεια του κατά την διάρκεια των Αγώνων όπως και την εθελοντική ομάδα των γονέων και πρ. Αθλήτων μας για τις υπηρεσίες τους.

Εξαιρετικό το Team διαιτησίας της Ελληνικής Κωπλατικής Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Δήμήτρη Τσόγκα βοήθησε τα μέγιστα στην ολοκλήρωση του προγράμματος των αγώνων με επιτυχία.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Πέλλας, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, την Αντιδημαρχία καθαριότητας και Πρασίνου και την ΔΕΥΑ Πέλλας γιατί δίχως την πολύτιμη συμπαράσταση τους δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι Αγώνες μας.

Για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Νικόλαος Θωμαΐδης
noglo
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια στο Ναυτικο ομιλο Γιαννιτσων που μονο επιτυχιες μας φερνει
    παντα τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο πρωτοκολλο, ποιος κωδικας δεοντολογιας, επιτρεπει, στην παρουσια, να προηγείται της περιφερειακης συμβουλου ο πρωην βουλευτης, το ιδιο παραδοξο, συνεβη, και στην εξεδρα στην παρελαση της 20ης,να ειναι μπροστα ο πρωην,και πισω οι περιφερειακοί συμβουλοι, οι διευθυντές της Α' και β' εκπαίδευσης και οχι μονο,και αυτο συμβαινει μονο στον νομο μας, σε κανεναν νομο δεν τολμα να ανεβει στην εξεδρα, η να αναφερθεί, ηπαρουσια οπως γινεται εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.