Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Ξύπνα Βασίλη» στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών


Παράσταση από τον Θεατρικό Όμιλο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Ο Θεατρικός όμιλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την παράσταση με το γνωστό έργο του Δημήτρη Ψαθά «ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ», στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 20:00. 
Υπόθεση του έργου
Βρισκόμαστε στα γραφεία του εκδοτικού οίκου Φαρλάκου. Ο Βασίλης, συντηρητικών πολιτικών φρονημάτων, και ο Μάνος, προοδευτικών, συγκρούονται για τις συνθήκες εργασίας, αλλά και για το περιεχόμενο των βιβλίων που εκδίδονται. Σημείο αιχμής για την πνευματική διαμάχη, ο ποιητής Φανφάρας και η στρατευμένη συντηρητική ποίησή του. Πολύ γρήγορα, όμως, η τύχη τα φέρνει έτσι ώστε οι πολιτικές πεποιθήσεις των δύο συναδέλφων αλλάζουν και οι καταστάσεις που ακολουθούν δοκιμάζουν τους ήρωες. Ποιος από τους δύο θα καταφέρει να προσαρμοστεί στα ήθη και το πνεύμα της νέας εποχής;
Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.