Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κατάληψη οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών - Απαράδεκτες οι συνθήκες λειτουργίας του



Σε κατάληψη έχουν προχωρήσει σήμερα οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, διαμαρτυρόμενοι για «τις αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας του», όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση με τα αιτήματά τους.
Οι μαθητές, με βασικό σύνθημα «θέλουμε ένα σχολείο που μας αξίζει», θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο των Γιαννιτσών και στη συνέχεια θα παραδώσουν σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματά τους στο δήμαρχο Πέλλας Γρ. Στάμκο, τον οποίο και θα επισκεφθούν στο δημαρχείο.
«Ύστερα από 22 χρόνια λειτουργίας μας φοιτούν πάνω από 150 μαθητές κάτω από αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες, σε αίθουσες ΠΡΟΚΑΤ και λυόμενα κτίρια», επισημαίνουν, προσθέτοντας ότι μάθημα γίνεται  στα… αποδυτήρια του  Γυμναστηρίου, στα εργαστήρια Φυσικής, στην αίθουσα Πληροφορικής, ακόμη και στην αποθήκη του σχολείου!
Οι μαθητές, μεταξύ άλλων, ζητούν: 
- Ανέγερση νέου κτιρίου που θα στεγάζεται το Μουσικό Σχολείο
- Διορισμούς καθηγητών με οργανικές θέσεις
- Σαφή καθορισμό της διδακτέας ύλης
- Δωρεάν μουσικά βιβλία.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.