Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: «Ζεσταίνεται» το προεκλογικό κλίμα - Αναμένεται η επίσημη πρώτη του συνδυασμού που θα διεκδικήσει δυναμικά το δήμο


Ως γνωστόν, ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαϊου του 2019 και ο δεύτερος μαζί με τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου, όπως αντίστοιχα είχε γίνει το 2014. Το γεγονός αυτό «ζεσταίνει» το προεκλογικό κλίμα και οι προεκλογικές συζητήσεις στους δήμους άρχισαν να μπαίνουν για τα καλά στην καθημερινότητα των πολιτών.

Τα διάφορα πηγαδάκια, οι ζυμώσεις, οι συναντήσεις πρώην και νυν υποψηφίων δημάρχων και συμβούλων, «πυροδοτούν» τα σενάρια, καθώς ο «Κλεισθένης» έχει δημιουργήσει μεγάλες ανατροπές, διαφορετικούς σχεδιασμούς και τακτικές, αλλά και υπέρμετρες προσδοκίες.

Οι υποψήφιοι μπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι κινήσεων, πρωτοβουλιών και προθέσεων, που όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να τελειώσει, αφού ο σχεδιασμός όλων (υποψηφίων και κομμάτων) είναι μέσα στο Νοέμβριο να διαμορφωθούν τα τελικά σχήματα που θα διεκδικήσουν τους δήμους!

Έτσι λοιπόν, η εικόνα με γνωστή παρέα πρώην και νυν υποψηφίων για το δήμο Έδεσσας σε κεντρικό στέκι της πόλης ένα πρόσφατο πρωινό, είχε όλα αυτά τα προεκλογικά χαρακτηριστικά. Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής με τον ελπιδοφόρο υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο Βαγγέλη Θωμά, εθεάθησαν να πίνουν καφέ με αυτοδιοικητικά στελέχη (και όχι μόνο) και να συζητούν για τα του δήμου Έδεσσας.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις οριστικές κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού που θα αποτελέσει το ισχυρό αντίπαλο δέος της σημερινής δημοτικής αρχής και μπαίνει δυνατά στο «παιχνίδι» για την διεκδίκηση του δήμου Έδεσσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;
      ΔΗΛΑΔΗ ΑΒ ΕΙΝΑΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
      Η΄ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η΄ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η΄ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ¨¨ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ¨¨ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
      Ο ΣΟΥΓΓΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΒΟΣΝΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ Ο ΣΟΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΧΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΣΗΜΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝ.
      ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ, ΑΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.
      ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ;
      ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ;
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΤΡΑΒΑ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και στο δικό σου σχόλιο, δεν παίζει ρόλο από που είναι, τα παιδιά μας θέλουν να φύγουν από την Έδεσσα και υπεύθυνοι είναι όσοι διοίκησαν την Έδεσσα μέχρι σήμερα με ανύπαρκτα έργα ανάπτυξης παρά μόνο με τσιμέντα και μαύρη κομματικοί προπαγάνδα. Κουμάντο στην Έδεσσα δεν κάνει ο δήμαρχος αλλά ο Τσώτσος με τον κοντό διευθυντή. Αυτοί κατέστρεψαν τον δήμο και δεν τους αγγίζει κανένας. Οι δήμαρχοι είναι σποράκια για αυτούς.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο 1 & 49, συσπείρωση όλων, η πόλη και ο δήμος καταστράφηκαν μαζί και οι δημότες. Δεν πρέπει να βγει από αυτή την παράταξη ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος. Τσεπκεντζής - Φαρμούζη - Ταμβίσκου - Ρυσάφης χωρίς χρώματα και αρώματα, χωρίς το "εγώ αρχηγός" αν θέλετε το καλό του δήμου. Κύριε Σώντρα αν αγαπήσατε ποτέ τους δημότες και τον δήμο και όχι την δημαρχία και την καρέκλα κάντε πίσω και δώστε ρόλο στους παραπάνω. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕς ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ 3 και 15 για ξαναδιάβασε τα ονόματα, μήπως και τότε καταλάβεις τι προτείνεις και με πιοιους πηγαίνεις.
      Τσεπκεντζής-Φαρμούζης-Ταμβίσκου-Ρυσάφης.

      Διαγραφή
    2. Αυτήν την στιγμή αγαπητέ 10 και 13 είναι τα μοναδικά ονόματα που παίζουν εκτός αν έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις το οποίο θα δεχόμουν και αυτό αρκεί να φύγει από τον δήμο αυτή η παράταξη που διέλυσε τον δήμο. Πρότεινε δεν είναι κακό, η κατέβα εσύ αν έχεις τα κότσια να σε στηρίξουμε, εκτός φυσικά αν είσαι από το γραφείο προπαγάνδας του δημάρχου. Όσο για τα ονόματα αν τα διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι μερικά έχουν και ποιότητα.

      Διαγραφή
  3. αυτον τον αποτυχημενο δημαρχο που οποιος δεν εχει παρωπηδες το βλεπει και τον συνετερο του τον σιοντρα πρεπει να τους στειλει ο κοσμος σπιτι τους. το ιδιο παιχνιδι που γινοτανε με τον σιοντρα και τον τσοτσο.το θρασος των πολιτικων ειναι τεραστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σώντρας μόνο σου φταίει. Ο κεσιτζίδης που δε χόρτασε μισθούς τόσα χρόνια πρόεδρος και τρέχει τώρα πίσω από το ρυσάφη δεν τον βλεπεις.Το μισθό και την καρέκλα δεν την παρατάνε οι παλιοί κατάλαβε το.

      Διαγραφή
  4. Είναι για γέλια ο τύπος και φυσικά γράφω για τον κατά λάθος δήμαρχο, προ ολίγου ανάρτηση στο fb του, φωτο με τον ΓΙΟΥΝΚΕΡ και με τίτλο ότι είχε συνομιλίες μαζί του ενώ έχει πέσει πάνω του και ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ απορεί ποιος είναι αυτός πάρα την σούρα του χα χα χα. Ρε Γιάννου μήπως του είπες για το κέντρο καταρρακτών χα χα χα μήπως για την αργία σου χα χα χα, μήπως για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Το λυπηρό είναι τα λαικ στο fb από άτομα που βρίζουν τον ΓΙΟΥΝΓΕΡ ως μεθύστακα και περιμένουν πως και πως να φύγει ο Γιάννου από το δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως γινετε ενας εθνικιστης ο γιαννου εν προκειμενου να πιστευει στο ευρωπαϊκο οικοδομημα??? αυτο μονο ο βλαχοδημαρχος το ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γινετε.... όπως κάποιοι έχουν το θράσος να σχολιάζουν

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα στην πόλη της Έδεσσας... Εσείς με τα σχόλιά σας... Βάλτε ονοματεπώνυμο... Είσαστε Γατάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι εχεις κοτσια εσυ κοτα .... πισω απο ενα block...και τα φιδια γατες κυνηγουν....παντα στην πλατη μας θα σκονταφτετε....

      Διαγραφή
  7. Εσύ που λες καλημέρα από Βρυξέλλες ποντικάκι, γιατί δεν βάζεις το δικό σου ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Καλημέρα στης Βρυξέλλες, τον Τασούλη και τον Βλαδικούλη,και όταν ξανά σκοντάψεις πάνω στον ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ μίλα του για το τσίπουρο Μεσημερίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.