Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο "Περσέας" αφήνει χωρίς αστυνόμευση την Κρύα Βρύση!


Όπως είναι γνωστό σε εφαρμογή είναι σε όλη τη χώρα το νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για εμφανή αστυνόμευση, με την κωδική ονομασία «Περσέας» .  
Όμως φαίνεται πως για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου ορισμένες περιοχές στην Πέλλα, όπως της Κρύας Βρύσης, έμειναν χωρίς αστυνόμευση κυρίως την ημέρα. 
Μην ξεχνούμε ότι είναι πρόσφατη η υποβάθμιση της υπηρεσίας σε αστυνομικό σταθμό... Τώρα ήρθε και ο «Περσέας» για να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην -ούτως ή άλλως- ελλειπή αστυνόμευση της περιοχής. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ. Ο ΜΑΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑΘΕΡΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΕΡΣΕΑ". ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έρθει ο συντοπίτης σας!!

      Διαγραφή
    2. Εσένα ποιος σου είπε ότι η κάθε δημοτική αρχή ανοίγει και κλείνει αστυνομικά τμήματα ?
      Εκτός και αν είσαι από αυτούς που κάνουν προπαγάνδα από το πληκτρολόγιο.
      Προσέξτε γιατί ο κόσμος δεν τρώει σανό. Γνωρίζει καλά ποιος είναι ο καθένας και ειδικά ποιοι διεκδικούν την θέση του δημάρχου και το ένδοξο παρελθόν τους. Καλύτερα έναν τίμιο δήμαρχο με λιγότερα έργα παρά ξανά μανά τα ίδια.

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΣΑΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Υ ΤΟΥ Α.Τ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΟΔΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ...

      Διαγραφή
  2. Τι να τους κάνετε έχετε την Χ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΕΣΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΟ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.