Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρία στα τρία ο ΦΟ Αριδαίας κόντρα σε απουσίες και ΑΓΕΠ! (βίντεο)


Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του ΦΟΑ για την 3η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ κόντρα στην ΑΓΕΠ, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειχναν να πατάνε πιο καλά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έχοντας το προβάδισμα στο 1ο δεκάλεπτο με 16-20. Πιο δυνατό το δεύτερο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ και το ημίχρονο να κλείνει υπέρ των φιλοξενούμενων με την ελάχιστη διαφορά (32-33).

Οι παίκτες του Χρυσανθόπουλου κράτησαν έστω και δύσκολα το προβάδισμα στο 3ο δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 47-52, όμως στο καθοριστικό τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι παρέμειναν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και έφτασαν έστω και δύσκολα στη νίκη που τους κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας, με τελικό σκορ 70-65.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν από πλευράς ΑΓΕΠ ο Μωυσίδης (32π./6 τριπ.), ενώ από πλευράς νικητών ξεχώρισε ακόμα μια φορά ο Τοπαλίδης (23π.).

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Ελευθεριάδη Πλ. και Παπαγεωργίου Κ.

Την επόμενη αγωνιστική (20/10) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την Αλεξάνδρεια εκτός έδρας, ενώ η ΑΓΕΠ υποδέχεται τον Αιγινιακό.

Δείτε το βίντεο του αγώνα με τις σημαντικότερες φάσεις:
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 32-33, 47-52, 70-65
Διαιτητές: Ελευθεριάδης Πλ. - Παπαγεωργίου Κ.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 5, Κανονίδης, Τόπκας, Τοπαλίδης 23, Περπερίδης 4, Μπεγλόπουλος 4(1), Παπαβραάμ 3, Αβραμίδης 11(2), Κληντσάρης 11(1), Τζάτσης 9.

ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ (Χρυσανθόπουλος): Αποστόλου, Μωυσίδης 32(6), Χαρισσόπουλος 7(1), Σιγανός, Τσιβαλίδης, Ποσνιαχίδης, Βαφόπουλος 10, Τζουνίδης 6, Καρυώτης, Κουρκούτας 7(1), Σόκας, Βαϊτσόπουλος 3(1).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.