Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών


Γνωρίζεται ότι, στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύσσουμε, σύμφωνα με τις καταστατικές αρχές της Ένωσής μας, προάγοντας την αγάπη, τη φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών μας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών, πραγματοποιήσαμε προσκυνηματική εκδρομή στην περιοχή του Δήμου Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, την 29η Σεπτεμβρίου , ημέρα Σάββατο μεσημβρινές ώρες , έλαβε χώρα η προγραμματισμένη μας σύναξη στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής , στην τοπική κοινότητα Δωροθέας του Δήμου Αλμωπίας. Σύσσωμο το Δ.Σ., μέλη και φίλοι της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας με τις οικογένειές τους , αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι σε μια πανέμορφη τοποθεσία , που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή, με μεγάλη επισκεψιμότητα πιστών από παντού.

Στον ίδιο χώρο, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, μικροί και μεγάλοι, γευματίσαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε στην δράση μας αυτή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού, πατήρ Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος ΜΠΙΝΟΣ,ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δωροθέας κ. Κρυστάλλης ΚΑΜΑΡΙΕΡΗΣ,o Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ και ο Αναπλ. Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Πέτρος ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ .

Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, κ. Κώστας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τη Δημοτική Αρχή για τη παρουσία και τη στήριξη, μεταξύ άλλων ανέφερε: «…η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,σταθερή στις αρχές και τις αξίες της , επιδιώκει τη δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους , αλλά και της τοπικής κοινωνίας, θέλοντας να επηρεάσει θετικά την εικόνα της Αστυνομίας και τη σχέση αστυνομίας-πολιτών . Παράλληλα όλοι μας, ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , εν ενεργεία ή απόστρατοι συνάδελφοι, έχοντας δίπλα μας τα συγγενικά μας πρόσωπα, κάνουμε πράξη την ειλικρινή,την ανιδιοτελή,την πραγματική φιλία και εκδηλώνουμε τη διάθεση του Έλληνα αστυνομικού για προσφορά στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο…».

Ακολούθως προσφέρθηκε στο εφημέριο του Ιερού Ναού το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο του συγγραφέα και μέλους της ένωσης μας, κ. Ιωάννη ΤΟΜΑ,με τίτλο «Το Βάπτισμα στις κατηχήσεις του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου». Επίσης προσφέρθηκαν αναμνηστικά με το σύμβολο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Δήμαρχο Αλμωπίας, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και αναφέρθηκε στο πολύτιμο έργο και την προσφορά των αστυνομικών στην περιοχή και τη θετική εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας προς τους δημότες, ως επίσης και τον υψηλό βαθμό συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση.

SERVO PER AMIKECO

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Ειρήνη ΣΕΛΚΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.