Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυρ. Τσάτσος: «Η εικόνα του ΚΕΕΥΟ Κρύας Βρύσης είναι ντροπή για όλους μας»!


Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το Κέντρο Εκπαίδευσης και Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών (ΚΕΕΥΟ) στην Κρύα Βρύση, με τις παραμελημένες και εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του, που προκαλούν θλίψη και αγανάκτηση.

Όπως καταγγέλλει με επιστολή του ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κρ. Βρύσης (περιόδου 2003-2006), Κυριάκος Τσάτσος, «ένα πρότυπο έργο για την πόλη μας, σύγχρονων προδιαγραφών και υψηλής λειτουργικότητας, το οποίο κόστισε πάνω από 1 εκ. ευρώ, δεν μπορεί να παρουσιάζει σήμερα αυτή την απαράδεκτη εικόνα διάλυσης». 
Ο κ. Τσάτσος, με την επιστολή του καλεί το αρμόδιο υπουργείο να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση του Κέντρου, με την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων και πιστώσεων».


Ολόκληρη η επιστολή του Κυριάκου Τσάτσου έχει ως εξής:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Το έργο αυτό έπρεπε να γίνει στην Σκύδρα που είναι το οδικό κέντρο του νομού.Τώρα για να πάει κάποιος από την Αριδαία εκεί θέλει 45 λεπτά!Αλλά ο πρώην νομάρχης λόγω εντοπιότητας το έκανε εκεί.Φταίει και ο τότε δήμαρχος Σκύδρας που κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάλλον δεν διάβασες καλα το άρθρο(10,17) ,και αποδιδεις ευθύνες ανεύθυνα . δημιουργός του ΚΕΥΟ ειναι ο Καρασμανης για χάριν της Κρύας Βρύσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πίστα εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών είναι ότι χειρότερο υπάρχει και πρεπει αμεσα να σλαξαλλ χρήση. Στην πιστα δεν μαθαίνουν οδήγηση οι υποψήφιοι αλλά μόνο τον τρόπο να περάσουν από την εξέταση. Οι σχολές κάνουν δυο τρία μαθήματα και τους μάθενουν τον τρόπο για να περάσουν και όχι να μάθουν να οδηγουν σε πραγματικές συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πίστα να γίνει λαϊκή αγορά . Είναι η μόνη πίστα στην Ελλάδα που χρησιμοποιείταιγια εξετάσεις. Στους νομούς που υπάρχει είναι μόνο για εκπαιδευτικούς λόγους και μάλιστα μονο για τα πρώτα μαθήματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.