Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Πέλλα αύριο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου


Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου, θα επισκεφτεί αύριο Παρασκευή 26 Οκτωβρίου την Π.Ε. Πέλλας και πιο συγκεκριμένα την Έδεσσα.

Ο κύριος Παπαστεργίου θα έχει συναντήσεις με τις ομάδες εθελοντών που  στηρίζουν την υποψηφιότητά του, στους οποίους θα καταθέσει τους άξονες του προγράμματος και τους στόχους της υποψηφιότητάς του.

Επίσης, το απόγευμα της ίδιας μέρας, και ώρα 18:00΄, θα δώσει στην πόλη της Έδεσσας συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης της Πέλλας, στην αίθουσα των Καταρρακτών –δίπλα στο τζάκι.

Ο κ. Παπαστεργίου, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του Κινήματος Αλλαγής, δημοτικός σύμβουλος της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη και γιατρός στο επάγγελμα,  ξεκινά πρωτοβουλίες, προκειμένου να συγκροτηθεί μια συμμαχία ενεργών πολιτών, που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών τον Μάιο του 2019.

Ο κ. Παπαστεργίου, μέσα από τις περιοδείες που ξεκίνησε, καλεί τους δημότες της Κεντρικής Μακεδονίας και σε επίπεδο περιφέρειας και σε επίπεδο δήμων να επιλέξουν τους  νέους δημοτικούς άρχοντες με βάση τη δική τους αξιολόγηση, χωρίς μεσάζοντες, συγκρίνοντας θέσεις, προγράμματα, προσωπικότητες και συνδυασμούς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ποιοι είναι οι εθελοντές; Ο Λάκης με τον ξύλινο λόγο; Περσινά ξινά σταφύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.