Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Στάθης Καστερίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πέλλας


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημάρχου του Στάθη Καστερίδη στο Δήμο Πέλλας

Αλλάζει σελίδα τον Μάιο του 2019 ο Δήμος Πέλλας

Έχω την τιμή να καταθέσω την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος ενώπιον των πολιτών του Δήμου Πέλλας.

Σε αυτές τις εκλογές στο δήμο Πέλλας, 

Χρειαζόμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορεί να διοικήσει το δήμο δρώντας συλλογικά και ακούγοντας τον πολίτη. 
Θέλουμε μια δημοτική ομάδα που θα αντλεί τη δύναμή της από την κοινωνία. 
Χρειαζόμαστε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.                                                                                                                      
Θέλουμε ισόρροπη ανάπτυξη σε κάθε γωνιά του δήμου Πέλλας και ουσιαστική διαχείριση των προτάσεων που θα προσφέρουν πνοή και δημιουργικότητα στους συνδημότες μας. 


Στις εκλογές της αυτοδιοίκησης του 2014 διεκδικήσαμε τον Δήμο Πέλλας ως ανεξάρτητος συνδυασμός συγκεντρώνοντας το ποσοστό 20,6 %.  
Αυτή η παρακαταθήκη, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέσα 
από ένα πιο πλατύ και ευρύτερο συναινετικό δημοκρατικό ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές του 2019, το οποίο θα εκπροσωπεί όλους τους κατοίκους.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχει ανάγκη ο τόπος μας, μια διοίκηση με συλλογικότητα στις αποφάσεις και όχι διοίκηση ενός ανδρός. Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική, με κατοχυρωμένο το δημοτικό και κοινωνικό χαρακτήρα της με την συμμετοχή των πολιτών στο επίκεντρο. 

Η αδιαφορία, η στασιμότητα και η εγκατάλειψη του Δήμου Πέλλας είναι ορατή. 
Η εικόνα του Δήμου έχει υποβαθμιστεί στο σύνολό της. Ο πολίτης καθημερινά βιώνει την αδιαφορία της εξουσίας, η οποία αντιμετωπίζει με απαξίωση κάθε αίτημά του.
Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που η συμμετοχή των πολιτών σε κάθε επίπεδο θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Θεσπίζουμε κανόνες δεοντολογίας και κοινωνικής λογοδοσίας για όσους αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης με το Δήμο και διαχειριστικό έλεγχο. 
Στηρίζουμε πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη και την κοινωνική οικονομία για να στηρίξουμε τους άνεργους δημότες.

Προωθούμε πρωτοβουλίες συνεργασίας, με έμφαση σε παραγωγικούς τομείς. Αναβαθμίζουμε τα μέσα για να ανακτήσουν τα άτομα με αναπηρία (ΑμΕΑ) όλα τα δικαιώματά τους. Στηρίζουμε και ενισχύουμε την υγεία, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον Αγροτικό τομέα, τον εθελοντισμό. Προωθούμε την οικολογική και Περιβαλλοντολογική Αναβάθμιση.

Στόχος μας είναι μια Ριζοσπαστική και Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική πολιτική που θα έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο. Γινόμαστε συνοδοιπόροι για να αλλάξουμε τις πόλεις και τα χωριά μας και να δώσουμε ρόλο στο Δήμο Πέλλας.
Καλούμε όλους τους πολίτες να σταθούν στο πλάι μας για να συνδιαμορφώσουμε το αύριο του τόπου μας, το αύριο των παιδιών μας. 
Σκοπός μας είναι μαζί να διαμορφώσουμε ένα Δήμο, για όλους, προοδευτικό, λειτουργικό και αναπτυξιακό τόσο στο κέντρο όσο και στις Κοινότητες.

Συνδημότισσες και συνδημότες σας καλούμε να πάρουμε όλοι μαζί, την υπόθεση του Δήμου στα χέρια μας. Στην προσπάθειά μας αυτή σας καλούμε να συμμετέχετε στηρίζοντας την πορεία αυτή με το ψηφοδέλτιο της Ελπίδας, της Νίκης, της Ανατροπής, στην εκλογική Αναμέτρηση του Μαΐου 2019.
Δεσμευόμαστε ότι η ΝΙΚΗ  του συνδυασμού θα είναι νίκη όλων χωρίς αποκλεισμούς.
Συνεχίζουμε γιατί μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας.
Η παράταξή μας σύντομα θα ανακοινώσει ευρύτερες συμμετοχές στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της.

Με τιμή
ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος  Πέλλας για το 2019 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟ 20,9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Empros oli mazi stath h krya drysh oli me esena ftanei h koroidia tou kyriou stamkou pros tin krua drysh mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ησουν απο Κρυα Βρυση φιλαρακο θα ηξερες να την γραφεις σωστα. Στην ουσια τωρα του θεματος κρατειστε καλα το κοφινι με τις ψηφους και σεις του Καστεριδη αλλα και σεις του Σταμκου γιατι << ερημια... παντου ερημια...>>. Οσο για το κειμενο-μανιφεστο επηρεασμενο απο το αριστουργημα "Μια ημερα του Ιβαν Ντενισοβιτς" για την γιαγια μου και τον παππου μου ειναι κατω του μετριου. Για την νεα γενια αστα να πανε...

      Διαγραφή
  3. Soltseniskh apo krya drysh eimai an exeis endeiasmous ela sta kotopoula na se keraso na fas gia na to diapistwseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχισα διαιτα "Κρυαβρυσιωτη" και αποφευγω τα κοτοπουλα λογω πολλων θερμιδων. Τρωω μονο κατσικι, σουβλακια απο αγριοχοιρο και κοκορετσι. Ευχαριστω παντως για την προσκληση αλλα δεν μου ειπες σε πιο κοτετσι της Κρυας Βρυσης;;;;

      Διαγραφή
  4. Καστεριδι πες μας σε τι διαφέρει εσύ από όλους τους υπόλοιπους ανυπαρκτους που πέρασαν από τον δήμο...Τι πρόγραμμα έχεις για το δήμο για την πόλη μας..Γράψε ρε αδερφέ δυο τρία πράγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στάθη τώρα που οι Νομαρχιακές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι μαζί σου φρόντισε να κάνεις καλό ψηφοδέλτιο.Ο Αντωνίου καραδοκεί να ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.