Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Λανθασμένη πινακίδα κυκλοφορίας; (φωτο)



Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο στάλθηκε το παρακάτω μήνυμα:
Βγαίνοντας από γνωστό κατάστημα της Αριδαίας όπου είχα πάει για ψώνια και ήθελα να επιστρέψω στην πόλη βρέθηκα μπροστά στην πινακίδα κυκλοφορίας της φωτογραφίας. Έπρεπε να πάω Εξαπλάτανο και να επιστρέψω Αριδαία;

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Περίπου... Πάντως δεν υπαρχει κανένα λάθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι λανθασμένη, αν και είναι παράλογη. Και από Εξαπλάτανο απαγορεύεται να στρίψεις στο σούπερ μάρκετ. Οι πινακίδες μπήκαν για να επιτρέπουν μόνο δεξιές στροφές χωρίς διασταύρωση με το αντιθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αφότου και επειδή είχαν γίνει κάποια ατυχήματα, όχι βέβαια για να βοηθήσουν την κυκλοφορία αλλά για να καλύψουν τον κ..ο των υπευθύνων σε περίπτωση δυστυχήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα την είδατε κάτι χρόνια είναι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και κανείς δεν τις εφαρμόζει, επειδή είναι ηλίθιες. Οι Αριδαιώτες για να επιστρέψουν στην Αριδαία αφού ψωνίσουν θα το κάνουν μέσω ... Εξαπλατάνου. Οι Εξαπλατανιώτες για να πάνε στο lidl θα το κάνουν μέσω ... Αριδαίας. Γι αυτό είναι ηλίθιες οι πινακίδες και άσχετοι αυτοί που τις τοποθέτησαν. Με την τοποθέτηση ΑΥΤΩΝ των πινακίδων νόμισαν ότι θα λύσουν το πρόβλημα. Απλά αποποιούνται τις ευθύνες τους!!!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.