Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αλμωπία στα χέρια των νέων


Έφτασε η ώρα ο Δήμος της Αλμωπίας να αλλάξει χέρια. Ήρθε η στιγμή που όλοι μας οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα και να γράψουμε ένα όμορφο αύριο για τον τόπο και τους συνανθρώπους μας. Πρέπει να θέσουμε ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς μας, να δώσουμε νέα πνοή στην περιοχή μας, να αξιοποιήσουμε τα αγαθά μας.
Σκοπός μας πρέπει να γίνει η βελτίωση των υποδομών μας ώστε με τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία, τον σωστό χειρισμό και με την τεχνογνωσία να μπορέσει ο τόπος μας να αναπτυχθεί και να αναβαθμιστεί. Συνεπώς θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και με θέληση και προσπάθεια να γίνει ο τόπος μας παράδειγμα προς μίμηση.
Θέτουμε τον πήχη ψηλά. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη των πρωτογενών τομέων, στην διευκόλυνση των πολιτών, στην κοινωνική καινοτομία. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την διαφάνεια, την αξιοκρατία και την νομιμότητα.
Πρέπει να προωθήσουμε την τοπική κοινωνία με κάθε μέσω, με συλλογική εργασία και με μεράκι, χωρίς να έχουμε κρυφά συμφέροντα. Προάγουμε την ευκαιρία για έκφραση, συμμετοχή, δημιουργικότητα χωρίς στεγανά. Στηρίζουμε τους τοπικούς φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται σε κοινωνικό, εθελοντικό, πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο. 
Τώρα μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Δώστε την ευκαιρία στους νέους να δράσουν, αφήνοντας πίσω σας τα σκοτεινά πρόσωπα που με λάθος αποφάσεις και χειρισμούς έφεραν την Αλμωπία μας στην άσχημη τωρινή της εικόνα.

Γιώργος Τσιώνης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ? Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδιά μπαράκι θα ανοίξουμε; η καφέ; ελάτε σε 10 χρονια και τα λέμε, είπαμε οχι γέρους αλλά οχι και παιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θέλει να μας πει ο ποιητής? Βλέπω συχνά πυκνά διάφορες αναρτήσεις του τσιωνη αλλα δεν μας ξεκαθαρίζει σαν τι,τις αναρτει.. ως υποψήφιος δήμαρχος ή ως απλός παρατηρητής κ σχολιαστής των γεγονότων & των προβλημάτων του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δεκαπενταμελές είναι δικό μας

      Διαγραφή
    2. Εδώ βγαλαμε πρωθυπουργό / πρόεδρο 15μελους.
      Στον δήμαρχο θα κολλησουμε???

      Διαγραφή
    3. Πρέπει να εχει τσικό στον δήμο πρώτα από εκεί και μετά απο 2 τετραετίες στους κανονικούς

      Διαγραφή
  4. Ρε μικρέ ο δήμος δεν είναι πίστα του playstation, βγες στην εργασία στην βιοπάλη απόδειξε ότι αξίζεις και μετά από χρονια έλα εδώ θα είναι ο δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον αυτός εργάζεται.
      Δεν είναι άεργος σαν μερικούς μερικούς.
      Και δεν μπορώ να καταλάβω.
      Την μια λέτε για δεινόσαυρους της πολιτικής και να κάνουν στην άκρη.
      Την αλλη εμφανίζεται κάποιος νέος και μιλάτε για τσικό, μπαράκια,playstation ,κλπ
      Τι ακριβώς θέλετε ?

      Διαγραφή
  5. "Στοχεύουμε στην ανάπτυξη των πρωτογενών τομέων"...Δεν έχουμε πολλούς πρωτογενείς τομείς,έναν έχουμε.Ας μάθουμε την ελληνική πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο καλημέρα , είμαι ενας συμμαθητής σου , δεν θέλω να πα το ονομά μου για ευνόητους λόγους , ζω στην Αριδαία και παρατηρώ τους κυρίους Αντιδημάρχους οι οποίοι δεν είναι του Δεκαπενταμελλούς αλλά σε Δ.Σ..Οι σημερινοί Αντιδήμαρχοι με τι γνώσεις είναι , τους οποίους εμπιστέυται ο λαός της Αλμωπίας για να τους πάνε μπροστά . Ο Γιώργος γνωρίζω είναι μόνιμος Υπάλληλος Στο Στρατολογικό Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας , Πτυχιούχος Πληροφορικής και κάνει και Μεταπτυχιακο. Είναι σε μιά Ηληκία 31 ετών, εμείς δηλ. στην Αλμωπία τι θα θέλαμε αγράμματους η να έχουν μεγάλα σόγια . Ας είμαστε ηληκρινείς. Οσο για την μετάθεσή του δεν υφίσταται λόγος γιατί δεν υπάρχει πλέον γραφείο στο Νομό μας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν έχεις μέσο μεχρι και μητροπολίτης γίνεσαι στις μέρες μας αυτό για το γραφείο στο νομό μας

      Διαγραφή
  7. Αν κρίνουμε από την ορθογραφία σου δεν βλέπω να είστε και πολύ σπουδασμένοι φίλε του Γιώργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.