Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις Εθνοφυλάκων στην Πέλλα

Ο Δήμος Σκύδρας ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο δημότη μέχρι 45 ετών, ότι η 390 προκεχωρημένη αποθήκη πυρομαχικών (390 ΠΑΠ), για την κάλυψη αναγκών ασφαλείας έτους 2019 πρόκειται να προβεί στην πρόσληψη εθνοφυλάκων ως φρουρούς για τη φύλαξη των στρατιωτικών εγκαταστάσεών της (Λευκάδια, Ταλαμπά, Αχλαδοχώρι, Πλαγιάρι).

Η ανάληψη καθηκόντων είναι εθελοντική. Η ημερήσια αποζημίωση ανέρχεται στο ποσό των 15 € και δεν έχει την έννοια του εργατικού ημερομισθίου και ως εκ τούτου δεν προκύπτει σχέση εργασίας μεταξύ Στρατιωτικής Υπηρεσίας και Εθνοφυλάκων, αλλά χορηγείται για την κάλυψη δαπανών διατροφής, ένδυσης και υπόδησης.

Η επιλογή των Εθνοφυλάκων πραγματοποιείται με μοριοδότηση που εξάγεται μετά την συγκέντρωση των δικαιολογητικών που θα προσκομίσουν. Τα κυριότερα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι: 1) Να μην έχει υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας, 2) Να έχει σωματική ικανότητα Ι1 ή Ι2, 3) Να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Πληροφορίες στο 2ο γραφείο της «390 προκεχωρημένης αποθήκης πυρομαχικών (390 ΠΑΠ)», στα Λευκάδια.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…