Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένταση μεταξύ του Λεβέντη και του Μπουτάρη για τις δηλώσεις στον Άγιο Δημήτριο (βίντεο)


Λεκτική αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, το πρωί της Παρασκευής, για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Μετά την πανηγυρική δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις. Όπως αναφέρει το seleo.gr, όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το σημείο των δηλώσεων και τότε ο κ. Λεβέντης τον σταμάτησε θέλοντας να μιλήσει πρώτος. Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης του απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες. 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε την έντονη ενόχληση του και πήγε στην κ. Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσε ότι μετά τον δήμαρχο, θα κάνει αυτός δηλώσεις.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που έπρεπε να προηγηθεί. “Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα” είπε ο κ. Μπουτάρης και ο κ. Λεβέντης του απάντησε: “Τότε γιατί δεν ‘πήδηξες’ και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ”. Τότε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων είπε: “Εσύ με παρακαλάς εμένα, βλάκα;” και αποχώρησε.

Πηγή: enikos.gr, seleo.gr, Εφημερίδα Μακεδονία

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μάλλον αυτοί μας αξίζουν για να τους έχουμε στην εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι καραγκιόζηδες είναι εκλεγμένοι έχουν ψηφιστεί απο αρκετούς απο εμάς άρα άλλοι φταίνε.
    Οι συνομήλικοι τους ΌΣΟΙ ΖΟΎΝΕ είναι στα ΚΑΠΗ η σε κέντρα αποκατάστασης εγκεφαλικών εμεις τους εχουμε να διαφεντεύουν το μέλλον μας

    ΥΓ συγνώμη απο τον καραγκιόζη
    ΥΓ 2 Πρεπει κάποτε να μπει και νόμος περί ευθύνης ψηφοφόρων
    ΥΓ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ίδιο έγινε και στη δική μας παρέλαση πριν ένα χρόνο με το δήμαρχο και ένα μέλος της βιβλιοθήκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.