Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαδικασίες του ΚΙΝ.ΑΛ στο Δήμο Πέλλας ενόψει των δημοτικών εκλογών


Τις συνεργασίες και τα πρόσωπα που θα ενώσουν τις προοδευτικές δυνάμεις του Δήμου Πέλλας, σ΄ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συζήτησαν τα μέλη της Τ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. του Δήμου Πέλλας, παρουσία του Γραμματέα και μελών της Ν.Ε. του Νομού.  
Στη συζήτηση εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα και τα πρόσωπα που μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο σ΄ αυτή τη κατεύθυνση. 

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί στα Γιαννιτσά ευρεία συνάντηση αυτοδιοικητικών παραγόντων, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το Δήμο Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Φοβέρη τοποθέτηση, α ρε Λάκη με αυτόν τον ξύλινο λόγο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λύση ειναι μια. Βασιλειάδης για να γλιτώσουμε από την λαίλαπα του Στάμκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λακης απέναντι στον Στάμκο.. θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...πιο δύσκολα θα ξαναβγεί ο ΣΤΑΜΚΟΣ αν κατέβει μόνος του παρα αν κατέβει με αντίπαλο το Λακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βασιλειάδης κατεβαίνει στη περιφέρεια, ο Αντωνιου στην Επο. Υποψήφιοι θα είναι οι Στάμκος Καστεριδης Και Θεοδωριδης(Ηλίας).
    Κρατήστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στηρίζω Ηλία Θεοδωρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.