Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η αποστολή του Α.Σ. Γιαννιτσά για το ντέρμπι στην Έδεσσα


Πάντα οι αγώνες Έδεσσα - Γιαννιτσά έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο του νομού Πέλλας, έτσι το πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.
ο Α.Σ. Γιαννιτσά πηγαίνει στην Έδεσσα και με την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων , αναμένεται πάνω από 300 οπαδοί του να τον ακολουθήσουν.

Ο Δημήτρης Τομπάζης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μουρική που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Μελιτέα και τον τερματοφύλακα Καραογλανίδη που είναι στο στάδιο αποθεραπείας, ;όπως και ο νεαρός Σιταράς.

Αμφίβολοι είναι οι 2 απόντες λόγου τραυματισμού από το προηγούμενο ματς Καραγιάννης και Κοβάτσης που θα είναι όμως κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Έδεσσα ο Δημήτρης Τομπάζης είναι οι ακόλουθοι::Παπουρτζης, Κυρρου, Ιορδανίδης, Ρεις, Παπασυμεων, Ρεκος, Μπαμπαλης, Πέλκας, Κοτσαρίδης,Παντεκίδης, Κοβάτσης Ευθυμιάδης, Αθανασιάδης, Χουσεινογλου, Ζαρογιάννης, Καραγιάννης, Πετραι, Μπιγκάνος, Ζουρκος και Παντελίδης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.