Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση «βόμβα» του Σέρβου προέδρου Boύτσιτς: Δεν θα απέκλεια αιματοκύλισμα στα Βαλκάνια


Tο ενδεχόμενο αιματοκυλίσματος στα Βαλκάνια δεν απέκλεισε ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Σχολιάζοντας τη ρητή προειδοποίηση του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ότι υπάρχει κίνδυνος πολέμου και αιματοκυλίσματος στη Βαλκανική αν η ΕΕ εξαλείψει τις προοπτικές των χωρών αυτών για ένταξη στην Ενωση, ανέφερε: «Ισως… Θα έλεγα ότι αντέδρασε υπερβολικά, αλλά και πάλι δεν θα το απέκλεια, αν μας άφηναν μόνους».

«Ο ρόλος της Σερβίας είναι τέτοιος, ώστε να θέλει διατήρηση της ειρήνης» ανέφερε πάντως ο Βούτσιτς, ο οποίος επιθυμεί συμφωνία με το Κόσοβο, που προκαλεί αντιδράσεις, καθώς περιλαμβάνει ανταλλαγή εδαφών και επαναχάραξη συνόρων. 

«Θα ξεπεράσουμε την πρόκληση, θα πρέπει να προστατέψουμε την ειρήνη και να κτίσουμε εργοστάσια... Αυτό υποσχεθήκαμε στον Γιούνκερ και το εκτιμά… Ο,τι λέει θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πρέπει ο κάθε πολιτικός να υπερασπιστεί την πατρίδα του γι'αυτό αντι να γίνεται πόλεμος με τόση καταστροφή κύριε βουτσιτς να κάνετε μονομαχία με τους αντιπάλους πολιτικούς σε μια αρενα με μαχαίρια και όποιος νικήσει και αφήστε τους λαούς να ζήσουν κύριε πως σας λένε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.