Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eπίσκεψη ΝΟΔΕ Πέλλας στο Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών (φωτο)


Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Πέλλας με επικεφαλής τον πρόεδρο Θεοδόση Ουραηλίδη σε συνεργασία με την Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και συναντήθηκε με το συμβούλιο του Συλλόγου. 
Τη ΝΟΔΕ υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Στάθης Φουντουκίδης μαζί με μέλη του Συμβουλίου του Συλλόγου. Εκτός του προέδρου, τη ΝΟΔΕ εκπροσώπησαν οι: Γιώργος Γκλαβάκης (Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ), Λύσσανδρος Αμιτζόγλου( Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Πέλλας), Μιχάλης Κουτσουπιάς (υπευθ. Παραγωγικών και Επιστημονικών φορέων), Κώστας Ντίτουρας (υπευθ. Μισθωτών Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα), Χάρης Κοσμίδης (υπευθ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης) ενώ τη γραμματεία Επιστημονικών φορέων εκπροσώπησε ο Γιώργος Γιαννάκης. 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, έγινε ανταλλαγή απόψεων και καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών. Η ΝΟΔΕ Πέλλας θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους πολίτες και τους φορείς της Πέλλας ενώ το προσεχές διάστημα προγραμματίζονται παρόμοιες επισκέψεις.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Οι γόνοι επιθυμούν διακαώς να συνεχίσουν την "άκρως επιτυχημένη"πολιτική καριέρα των γονέων.Το αμάρτημα της μητρός μου που λέει και ο Βιζυηνός...!Επάγγελμα ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.