Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρίγη συγκίνησης από το μήνυμα του πιλότου του F16 στην παρέλαση: Καλημέρα Θεσσαλονίκη - Καλημέρα Μακεδονία (βίντεο)


Με την εντυπωσιακή επίδειξη πολεμικού αεροσκάφους F-16 ολοκληρώνεται η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη. Καλημέρα Μακεδονία. Το "ΟΧΙ" αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας, όπως αποδεικνύει η παρουσία του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Χρόνια πολλά Έλληνες», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα από το cockpit του μαχητικού αεροσκάφους.

Απαντώντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είπε «Κύριε Επισμηναγέ, τόσον εγώ όσο και ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος σας. Αποδεικνύετε καθημερινά και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά υπερασπίζεστε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και, επομένως, της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας. Χρόνια Πολλά» για να λάβει εκ νέου την ευχή του ιπτάμενου για «χρόνια πολλά».

Ο πιλότος, Επισμηναγός Γεώργιος Παπαδάκης μέλος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», εντυπωσίασε με τους ελιγμούς του με το μαχητικό αεροσκάφος, αλλά και με το μήνυμα που έστειλε μέσα από το πιλοτήριο.

Δείτε το βίντεο με την επίδειξη του πιλότου της ομάδας "Ζεύς" - Ακούστε το μήνυμα του πιλότου στο 5:11:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    Θεσσαλονίκη: «Μπλόκο» από τις δυνάμεις ασφαλείας στην πορεία για τη Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εθνικοφασισμος δεν θα περάσει.Γιαλαντζι πατριώτες

      Διαγραφή
    2. Μόνο αυτό σας έμαθαν μια λέξη φασισμός να λέτε σε όποιον είναι αντίθετος με εσάς

      Διαγραφή
    3. ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΖΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΤ3 ΚΑΙ ΠΡΟΦAΝΩΣ ΤΟ F16 ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
      ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ;

      Διαγραφή
  2. Ποια Μακεδονια δεν μας είπαν δεν ντρέπονται λίγο πούλησαν την Μακεδονια μιλάνε και για πρωτεύουσα της Μακεδονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει σας διασκέδασε και φέτος ο ελληνικός στρατός...περάσατε όμορφα αν κάτι δεν σας άρεσε να το πείτε μήπως στις 25 Μαρτίου σας δώσει περισσότερο θέαμα...ας πούμε κάτι που παρατηρήθηκε ήταν η φίμωση των ειδικών δυνάμεων από συνθήματα...αρε σανο ε σανο...εκείνος ο Λεβέντης τα πήρε με τον Μπουτάρη και είπε την αλήθεια...και εκείνος ο αντίθετος περί παρελάσεων Μπουτάρης τι κολοτουμπα έκανε σήμερα... έρχονται εκλογές και μοιράζει......σανο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.