Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H ΠΚΜ - ΠΕ Πέλλας στην Athens International Tourism Expo - Δηλώσεις συμμετοχής


Στην έκθεση τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 7-9 Δεκεμβρίου 2018 πρόκειται να συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Η Athens International Tourism Expo 2018 (πρώην Greek Tourism Expo) είναι η 5η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα (Metropolitan Expo) και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες του κλάδου.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στην Athens International Tourism Expo δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή μας και την Κεντρική Μακεδονία γενικότερα. Οι εκθέσεις αποτελούν σταθερό εργαλείο τουριστικής προβολής διότι η παρουσία και η συμμετοχή είναι μοναδική ευκαιρία αλληλεπίδρασης και γνωριμίας με εκπροσώπους των επαγγελματιών και φορέων τουρισμού που λαμβάνουν μέρος κάθε φορά σε εκθέσεις. Επίσης, ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης με τιμώμενη χώρα τον Λίβανο, θα δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους του τουρισμού να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, προσελκύοντας δυνητικούς επισκέπτες και συνάπτοντας επωφελείς συνεργασίας. Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να δηλώσουν συμμετοχή και να πλαισιώσουν το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η έκθεση τουρισμού περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις που θα έχουν ως επίκεντρο την ανάπτυξη των διαδικασιών και των δράσεων τουρισμού μέσα από τις νέες τεχνολογίες, τον πολιτιστικό τουρισμό, τον τουρισμό υγείας – ευεξίας και διάφορα workshop.
Για δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τουρισμού Π.Ε. Πέλλας στο τηλέφωνο 2381351246 (κα. Ευστρατία Μαρίνου) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση emarinou@pella.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.