Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση πρότασης για δημιουργία Open Mall στην πόλη της Έδεσσας


Ο Δήμος Έδεσσας και ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, παρουσίασαν σε εκδήλωση διαλόγου και διαβούλευσης, τους βασικούς άξονες της πρότασης για δημιουργία Open Mall στο κέντρο της πόλης μας.
Ένα στοιχείο της παρουσίασης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους εμπόρους που συμμετείχαν στη διαβούλευση ήταν η παράθεση ιδεών για παρεμβάσεις στις όψεις των καταστημάτων, μία δράση που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, που θα χειριστεί αυτό το κομμάτι του προϋπολογισμού, έχει δώσει σε συνεργασία με τους μελετητές μία σειρά αξιόλογων προτάσεων, που θα συζητηθούν εκτενέστερα μετά την πιθανή έγκριση του προγράμματος, για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
Επίσης, παρουσιάστηκαν οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται από το Δήμο Έδεσσας και αφορούν τη διαμόρφωση πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων, τον φωτισμό και εορταστικό φωτισμό της πόλης, τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων WC, την προμήθεια και εγκατάσταση υπόγειων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης και την εγκατάσταση δικτύου ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο. 
Το σύνολο των παρεμβάσεων αυτών θα έχει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα, καθώς δημιουργούνται συνέργειες με το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που έχει εγκριθεί και θα αρχίσει να υλοποιείται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά και την υφιστάμενη υποδομή της πόλης!
Στη διαβούλευση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας και Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Πέτρος Γαλανός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νεκτάριος Ελμαλόγλου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού Δήμου Έδεσσας και πολλοί έμποροι.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Εμείς ελληνικές λέξεις δεν έχουμε να για να εξηγήσουμε, τι τέλος πάντων κάνει ο Δήμος! Γιατί εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλει να κάνει. Είμαι αγράμματος.[Καρατζόβα κομ, λάθος να τα προβάλλεις έτσι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα καταλαβες που δεν καταλαβες! Μαζευτηκαν οι κολλητοι δημαρχος και γαλανος και ελμαλογλου να βγει το προγραμματακι μην το χασουμε.Ευκαιρια και για προεκλογικες φιεστες ευκαιρια να φανει οτι κατι κανουμε για την αγορα και δεν ειμαστε μονο μια ωραια παρεα μεταξυ μας. Βεβαια αλλοιμονο στην αγορα αν πεσει στην αναγκη μας. Τοτε μονο γλαστρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρη σε εσάς τα βαρίδια 6:59 και 5:58 έχει καταντήσει ετσι η πόλη .
    Η Ευρώπη μέσω ΕΣΠΑ θα δώσει απο 1.500.000 εκατομμύριο για έργα σε 30 πόλεις που θα επιλεχθούν σε όλη την Ελλάδα για έργα αναβάθμισης στο εμπορικό κέντρο . Δηλαδή πεζοδρόμια , κάνα παγκάκι , πρασινάδα ,φωτισμοιφωτι . Μια ομοιομορφία διότι θα γίνει σε αρκετούς δρόμους.
    Δηλαδή σε τέτοιους καιρούς που οδεύουμε για αλβανοποιηση της χώρας κάποιος μοιράζει χρήματα και εμείς σκεφτομαστε αν θα τα πάρουμε .
    Γυρίστε στα χωριά σας αν δεν είστε για πόλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λέτε ρε παιδιά τους ξέρετε τους προέδρους¨?Ο ένας είναι μόνο για στεφάνια και ο άλλος μόνο για να βγάζει το ωράριο.Τους έχει φάει η καλή διαγωγή! Πότε όταν τους χρειάστηκε η αγορά ήταν δίπλα?Δεν τους είπε κανένας να μη πάρουν πρόγραμμα,τους είπε να αναλάβουν το ρόλο τους και να μην είναι γλάστρες του γιάννου.

      Διαγραφή
  4. Πρόεδρε του εμπορικού συλλόγου, για μια φωτογραφία με πολιτικούς έχεις οδηγήσει την αγορά σε αδιέξοδο και τα μαγαζιά σας άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπάρχουν καινούργια προγράμματα που καλώς ή κακώς οι νυν Δήμαρχοι τα μαθαίνουν πρωτοι και τα παρουσιάζουν.Αν έχει κανείς κάτι καλύτερο ας το παρουσιάσει....πάντως στην Εδεσσα λείπει ένα ισχυρό φρέσκο κεντρώο όνομα υποψήφιου Δημάρχου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο εχουν οραμα.τα ιδια και τα ιδια ανικανοι να δουν πιο περα,εχουν χαρακτηρισει εναν πεζοδρομο ως εμπορικο κεντρο που οι φιλιππου εγνατια φλωρινης εχουν καταντησει ερημοι δρομοι.εκει δεν σας ενδιαφερει να αναπτυχθουν εμπορικοι δρομοι? θεσεις εργασιας? αδιαφορειται ολοι σας για την πολη αυτη.μονο για την καρεκλα και το φαινεσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέτοια προγράμματα έπρεπε να γίνουν πριν 10 χρόνια.Έστω και τώρα προχωραμε.
    Υγ. υπάρχει κόσμος που βρίσκει αρνητικά σε κάτι τέτοιο ? έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.