Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Αλμωπός μετά το 0-0 με τον Εθνικό Γιαννιτσών



Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο Αλμωπός μετά το 0-0 με τον Εθνικό Γιαννιτσών στο γήπεδο της Σωσάνδρας. Άρκετα καλό το παιχνίδι από τις δύο ομάδες με τον Εθνικό Γιαννιτσών να στέκεται πολύ καλά στο γήπεδο για δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Αλμωπός του Γιώργου Τυριακίδη αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στον αγώνα, είχε την υπεροχή σε όλο σχεδόν το 90λεπτο και με κάποιες ευκαιρίες που δεν ήταν αρκετές για να παρέι κεφάλι στο σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 66ο λεπτό ο Αλμωπός κέρδισε πέναλτυ του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Κυριακίδης αλλά δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ. Ο Αλμωπός, μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που προκρίθηκαν θα διεκδικήσει τη μία θέση που θα τον οδηγήσει στον τελικό της διοργάνωσης.
Διαιτητές: Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου, Αποστολούδας.
Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Ασλαμπάλογλου, Κυριακίδης, Μούλας, Ελευθεριάδης Λ., Νικολίτσας, Κάρτζιος, Ιωάννου, Πολύζος, Προύντσης, Στογιαννίδης.

Εθνικός Γιαννιτσών: Στόιτσης,Βασιλειάδης, Γρηγοριάδης, Ροίδης, Ζαφειρίου Δ., Γκογκουλούδης, Ελευθεριάδης, Ζαμίδης, Τσάλμας, Λούτσης, Σωτηριάδης (70’ Ζαφειρίου Ε.).

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Αλμωπού εντός έδρας με τον ΑΠΕ Λαγκαδά την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας για την 9η αγωνιστική της Football League 2.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.