Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Νο1 φόβος των τουριστών που αρνούνται να έρθουν στην Ελλάδα


Στην δημοσιότητα βγήκαν οι πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου για το 2018 και η Ελλάδα είναι μία από αυτές.

Συγκεκριμένα, η The Sun δημοσίευσε στοιχεία από διάφορες έρευνες (World Economic Fund,World Risk Report) που δείχνουν ποιες χώρες είναι οι πιο επικίνδυνες για τους τουρίστες ανάλογα την εγκληματικότητα, τις τρομοκρατικές επιθέσεις, τις φυσικές καταστροφές και τα προβλήματα υγείας που θα αντιμετωπίσει κάποιος εκεί.

Ανάμεσα στα Top 10 των χωρών με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για να προκληθεί κάποια φυσική καταστροφή είναι και η Ελλάδα.

Από τα στοιχεία που προκύπτουν μάλιστα φαίνεται πως πολλοί προορισμοί που είναι δημοφιλείς σε διάφορες χώρες της Ευρώπης θεωρούνται από πολλούς επικίνδυνοι.

Μεταξύ αυτών,λοιπόν, εκτός από την Ελλάδα είναι η Ταϊλάνδη (δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος), η Τουρκία, το Μαρόκο και η Ιορδανία.

Πάντως την πρωτιά συνεχίζει να κατέχει η Νότια Αφρική, η οποία είναι λιγότερο ασφαλής χώρα για να την επισκεφτεί κανείς από άποψη εγκληματικότητας. Ακολουθεί η Τουρκία, η Ταϊλάνδη και το Μεξικό.

To Top 10 των χωρών με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα

Οσο για την Ελλάδα, εκείνη βρίσκεται μόλις στην 10η θέση (τελευταία δηλαδή) στο top10 με τους λιγότερους ασφαλείς προορισμούς από άποψη εγκληματικότητας.

Από την άλλη στους μη ασφαλείς προορισμούς από άποψη φυσικών καταστροφών η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση, με αποτέλεσμα αυτός να είναι όπως δείχνει και η έρευνα ο μεγαλύτερος φόβος όσων δεν επισκέπτονται την χώρα μας.

To Top 10 των χωρών με τα περισσότερα ρίσκα στις φυσικές καταστροφές To Top 10 των χωρών με τα περισσότερα ρίσκα στις φυσικές καταστροφές

Την πρώτη και δεύτερη θέση σε αυτή την κατηγορία κατέχουν η Ιαπωνία και το Βιετνάμ αντίστοιχα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. και 1η στην λαμογιά και στο κουτσομπολιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ενδιαφέρει τον γερμανό η τον Εγγλέζο,το κουτσομπολιό ?
      Άλλο δεν είχε να πεις?

      Διαγραφή
  2. Να σημειωθεί μόνο πως αυτή η κατάταξη λαμβάνει υπόψη μόνο 20 συγκεκριμένες χώρες που έχουν επιλεχθεί ως δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε να μήν πατήσει ούτε ένας .. δεν τους θέλουμε τους χαζοΝτενεκέδες.. στις χώρες τους κάθονται σούζα κι,εδώ κάνουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.