Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βιβλία για τους φυλακισμένους συγκεντρώνουν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών


Κάποιος που σήμερα έκανε ένα λάθος, αύριο μπορεί να γίνει o καλύτερος.

Αυτό είναι το κίνητρο μιας εθελοντικής ομάδας αστυνομικών της Θεσσαλονίκης που πήραν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν βιβλία για τους φυλακισμένους. 
Το καλό βιβλίο μπορεί να γίνει οδοδείκτης και φάρος ζωής πίσω από τα κάγκελα. Μέσα στην φυλακή ένα καλό βιβλίο ελευθερώνει την σκέψη, γίνεται ο πιο αγαπημένος φίλος, που «μιλά» στην καρδιά ανθρώπων που μέχρι τώρα ταύτιζαν την ζωή τους με απελπισία, αδιέξοδο ή θάνατο. 
«Μου άλλαξε την ζωή ένα βιβλίο που διάβασα στις φυλακή», λέει ένας πρώην κρατούμενος. Τώρα, είναι δραστήριο μέλος εθελοντικής οργάνωσης. 
Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Γιαννιτσών υποστηρίζουμε αυτή τη δράση και συγκεντρώνουμε βιβλία λογοτεχνικά, θρησκευτικά, βιογραφικά, ιστορικά, ψυχολογικά, κοινωνικά καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, προς παιδαγωγία και αληθινή ψυχαγωγία.
Τα βιβλία τα συγκεντρώνουμε στο σχολείο μας τις ώρες 8 – 2.30 μ.μ.,  τις εργάσιμες ημέρες, έως τις 14 Δεκεμβρίου.
Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.