Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστίες σε ευγενική χορηγία στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών


Την Τρίτη 6-11-2018 τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Αποφοίτων του Γυμνασίου Γιαννιτσών, τάξη του 1958, επισκέφθηκαν το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και παρέδωσαν στο Διευθυντή του Σχολείου κ. Κετικίδη Γεώργιο σημαντικότατο υλικό τεχνολογικής υποστήριξης για τις ανάγκες του 1ου ΓΕΛ. 

Συγκεκριμένα η ευγενική προσφορά – χορηγία περιλάμβανε: έναν υπολογιστή, ένα μηχάνημα προβολής, δύο ηχεία και 4 κουτιά με φωτοαντιγραφικό χαρτί. Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αποτελούσαν ο κ. Ιωάννης Καλευράς, ο κ. Χρηστάκης Ιωαννίδης και ο κ. Θεόδωρος Δεμερτζίδης. Εκπροσωπώντας, ως Διευθυντής του Σχολείου, τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του 1ου ΓΕΛ, εκφράζω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής καθώς και προς όλους τους αποφοίτους της τάξης του 1958. Θεωρώ πως η ευγενική χειρονομία τους είναι όχι μόνον άξια επαίνου αλλά και μίμησης. 

Αναμφισβήτητα μας συγκίνησε όλους και μας θύμισε την μακραίωνη παράδοση της χορηγίας ως θεσμού, που από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα μας κράτησε ως έθνος και λαό όρθιους σε δύσκολες στιγμές της Ιστορίας μας. Προσωπικά ως άνθρωπος αλλά και ως Διευθυντής του Σχολείου εκφράζω τον ειλικρινή μου σεβασμό προς όλους της συντελεστές της ευγενικής πρωτοβουλίας. Άλλωστε η ευδιάκριτη έκφραση της χαράς και της προθυμίας στα πρόσωπα των αξιαγάπητων χορηγών της Συντονιστικής Επιτροπής, δεν μου άφησε καμία αμφιβολία πως παραμένουν ακόμη μαθητές παρά το διάβα των χρόνων. Και αυτό νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο κέρδος του Σχολείου: να μένουμε όλοι μαθητές.

Ο Διευθυντής του  1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών
Κετικίδης Γεώργιος
Ο Σύλλογος  Διδασκόντων 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.