Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Οι Νέοι δείχνουν το δρόμο… Σημαντική η συμμετοχή στην "1η Δημόσια Διαβούλευση Νέων Δήμου Πέλλας" (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε η "1η Δημόσια Διαβούλευση Νέων Δήμου Πέλλας" το πρωί του Σαββάτου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών «Πηνελόπη Δέλτα», μετά από σχετική πρωτοβουλία του Σωματείου «Εν Έργω».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του δημάρχου Πέλλας Γρηγορίου Στάμκου, του προϊσταμένου του Τμήματος Β’ Παρακολούθησης Περιφερειακών Δράσεων της Γεν. Γραμματείας Νέας Γενιάς Χαράλαμπου Παπαϊωάννου, της εκπροσώπου του αντίστοιχου σωματείου από τον δήμο Παύλου Μελά Βέρας Ελευθεριάδου και του προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου «Εν Έργω» Θωμά Σεβαστιάδη.

Το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε «παιχνίδια γνωριμίας» των μελών των ομάδων εργασίας με την Μαίρη Δροσοπούλου, ειδικευμένη στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.

Στις 11.30 ξεκίνησε η διαδικασία διαβούλευσης στα τραπέζια και ακολούθησε η παρουσίαση συμπερασμάτων από τους συντονιστές και η τοποθέτηση κοινωνικών εταίρων.

Να σημειωθεί ότι η “1η Δημόσια Διαβούλευση Νέων Δήμου Πέλλας” πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.
negia
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.