Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένας αγοράκι νεκρό και 27 τραυματίες σε τροχαίο με πρόσφυγες έξω από τη Θεσσαλονίκη (βίντεο)



Ένα αγοράκι τεσσάρων ετών σκοτώθηκε κατά τη χτεσινή σύγκρουση φορτηγού και βαν που μετέφερε μετανάστες, στον κόμβο Βρασνών, στη Θεσσαλονίκη.

Η θανατηφόρα σύγκρουση σημειώθηκε στο δρόμο που συνδέει την Παλαιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το 4χρονο παιδί και να τραυματιστούν συνολικά 27 άτομα, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς και μεταξύ αυτών βρίσκονται και δύο από τους διακινητές, οι οποίοι και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα προκλήθηκε στη διάρκεια καταδίωξης, καθώς το βαν ακολουθούνταν από όχημα της Αστυνομίας.

Πιθανολογείται δε ότι ο οδηγός του ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να τους μεταφέρει παράνομα από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αχ ψυχουλα ποιανων τις αμαρτιες πληρωσες;ελαφρυ να ειναι το χωμα σου αγγελουδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.