Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπεγράφη από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας η σύμβαση για το έργο βελτιώσεων του οδικού δικτύου προϋπολογισμού 2.500.000,00 €


Τη σύμβαση για το έργο «Βελτίωση – Επισκευή Υφιστάμενων Οδοστρωμάτων Οδικού Δικτύου ΠΕ Πέλλας:  (α) Τμήματα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – Φλώρινα και (β) της Επαρχιακής Οδού 3, διασταύρωση με Εθνική Οδό 2 (πλησίον Ριζαρίου) – Σεβαστειανά – Σκύδρα – Ριζό – όρια Π.Ε. Πέλλας» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, μαζί με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Δημήτρη Καιρίδη.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 2.500.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Οι πόροι αυτοί εντάσσονται σε μια συνολική χρηματοδότηση για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου μετά από προσπάθειες του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ενώ, μετά από συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά εξασφάλισε περί τα 2.500.000,00 € για εργασίες στο οδικό δίκτυο και αναμόρφωση τμημάτων του, στην Π.Ε. Πέλλας.

Επισημαίνεται ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας είναι η πρώτη Περιφερειακή Ενότητα που υπέγραψε την εν λόγω σύμβαση ώστε, άμεσα ο ανάδοχος να ξεκινήσει τις εργασίες που προβλέπονται.

Η κα. Αηδονά, στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης τόνισε: «Καταφέραμε και υπογράψαμε πρώτοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000,00 € για τη βελτίωση – επισκευή τμημάτων του υφιστάμενου οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας. Το έργο το παρακολουθούμε στενά από την πρώτη στιγμή και μέχρι την υλοποίηση του σε λίγους μήνες. Ευχαριστώ τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων για την καλή συνεργασία που έχουμε για την πρόοδο όλων των έργων που υλοποιούμε. Σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες υπογραφές συμβάσεων που θα ‘ανοίξουν το δρόμο’ για την πραγματοποίηση των παρεμβάσεων που έχουμε προγραμματίσει».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.